f Secubit Garam: My New Toys

N3 Terkini

Tuesday, June 2, 2009

My New Toys


Ni la toys baru K.Nor. Dah lama sgt ngidam nakkan benda2 ni, dr last year lg. Akhirnya kesabaran membuahkan hasil..Sebenarnya salah satu tujuan gader2 ni sbb nak amik barang2 ni la.. Dua2 nya Lily yg tolong belikan.. Lily ni baik hati tau, dia tau K.Nor dah lama nak kan cake plate putih ni. Kebetulan masa metrojaya buat sale baru2 ni, dia g la cuci2 mata sambil cuci poket. Bila dia nampak jer cake plate ni, terus dia rembat satu utk K.Nor. Happy sungguh bila dah tercapai hajat nakkan cake plate yg simple gini. Mmg aim yg tak ada corak@bunga, sbb bila kita letak cake kat atas tu pun, tak nampak gak kan bunga2 tu.. Murah jer tau, dr harga asal $59.90, after less jd $17.97.


Ni pulak bekas sudu dan garfu. Yg ni pun Lily yg tolong belikan. Minggu lepas Lily g bercuti dgn cik abg dan si puteri ke Langkawi. Kebetulan, last minute Lily nak g baru la teringat nak mintak dia tolong belikan benda ni kat sana. K.Nor tanya dgn Maria@Zaina kat kedai mana dia belikan dulu, sbb tak banyak kedai yg jual benda ni. TQ to Maria dan Lily terutamanya.. huh! beraya sakan ler akak tahun nih.. Ton, Nor dah dapat dah!! hehe......

5 comments:

  1. Salam Nor, bekas sudu garfu ni kat Pengkalan Kubur pun banyak..hehee..Nor, x ke sana ke cuti sekolah ni? Ummi pun penah beli jugak dulu masa rombongan ofis ke Kelantan, hehee...harga lebih kurang je dengan Langkawi..kalau duk dalam kedai mmg x igt nak balik Kuantan dah..haha

    ReplyDelete
  2. yer ke k.ummi.. nor mmg dah lama tak g pengkalan kubur atau rantau panjang, padahal duk ulang jer ke pasir mas. tak per la nak jd rezeki yg oversea punya.. hehe langkawi kan obersi :D

    ReplyDelete
  3. Cantik nye bekas sudu dan garfu tu... bentuk dia lain dari yg lain...

    ReplyDelete
  4. salam akak...
    kite berkenan gak ngan cake plate tu....suka...bekas sudu garfu pon cun abis...

    ReplyDelete
  5. ijan & aisyah.. suka gak ya.. alhamdulillah, ada la geng yg sama citarasa dgn k.nor ni :D

    ReplyDelete