f Secubit Garam: Gader @ Kajang

N3 Terkini

Tuesday, June 2, 2009

Gader @ Kajang

Salam semua...

Alhamdulillah.. K.Nor, Cik Abe dan Luqman dah selamat kembali dr KL. Terima kasih atas doa2 teman2 dan adik2 semua.. Ni nak upload skit gambar2 gader2 kat Kajang pada 31 Mei 09. Gader ni mulanya plan nak buat kat rumah Masz, tp kesiankan dia yg keletihan kes kenduri kawin anak sdaranya tu, so tukar la kat Sate Kajang Hj Samuri. Kalau ikutkan nak buat kat rumah Lily mulanya, tp Masz cakap @ merayu-rayu nak join gak hehe.. nak jumpa gakkkk dgn org Ganu ni.. tu yg pakat buat kat sate kajang tuh..

Yang hadir hari tu, Lily dan hbnya yg sporting dan mesra, K.E(ummi E) dgn anak dara bongsu dan Masz juga dgn puteri nan satu yg tembam lg cun.. Thanks buat semua yg sudi menghadirkan diri kat gader ni walau hujan lebat dgn kilat lg.. TQ2.. sayang semua...

To Ijah.. no jeles2 ek... dan to Azie, tak leh nak tapau ler sate tu.. kang basi, takkan Azie nak makan lak kan.. ^_________^






TQ Masz, belanja kita org makan sate kajang.. tima kasih daun keladi ya...

Ni gift@cenderahati dr K.E, rantai mutiara dr Sabah tu.... Cantik!! TQ K.E..

Yang ni dr Masz, jajan kenduri kawin anak sdara dia.. tu cuppies hasil dr tangan Masz sendiri.. Sapa2 nak order boleh la contact mek kajang tu ya.. Masz, akak dah pomote ni, ada share tak utk akak? hehe

psst!! gambar2 lain akan di upload petang nanti.. nak g masak dulu nih.. dah lewat dah..

4 comments:

  1. bestnyer dapat mkn satay..sy pun lama dah tk gi situ...teringin la plak

    ReplyDelete
  2. zai.. mmg syok makan sate kajang tu.. sbb dah lama gak tak makan..

    ReplyDelete
  3. Kak nor, alamatnyer turn lela jumpa kak nor bila balik terengganu ler fullokkk...huhuhuhuhuhuhuhu...

    ReplyDelete
  4. tak per la lela, ada rezeki kita jumpa ya.. insyaallah

    ReplyDelete