f Secubit Garam: Jalan2 Ke Taman Burung KL

N3 Terkini

Tuesday, June 9, 2009

Jalan2 Ke Taman Burung KL

Kali ni kita g bersiar2 kat Taman Burung pulak ya.. Dulu pernah datang ke sini, lamaaaa dulu. Masa tu Along masih berusia 3 tahun dan tak ada adik pun lg. Punya la lama sampai dah banyak yg berubah. Makin cantik persekitaran dan burung2 yg terdapat kat taman tu sudah pastinya semakin banyak. Masa ni(petang Jumaat) K.Nor belum lg pergi ambil anak2 kat camp tu. Kali ni pergi KL mmg tak plan nak gader2 dgn sapa2, jd betul2 meluangkan masa utk famili. Tp kalau ada sapa2 yg call nak jumpa tu boleh aje, tak kisah pun.. :)





Luqman takut2 bila burung mula hinggap atas jari dia..

Makin lama makin berani...

K.Nor letak makanan atas tapak tangan, tp atas kepala lak dia hinggap. Nasib baik si burung tu tak tinggalkan harta dia kat atas kepala hehe...

Cantik kan...

Ada banyak lagi gambar2 masa kat taman burung ni, tp tak larat dah nak masukkan. Cukup la banyak tu ya.. nak tengok lagi?? G sendiri la kat sana ya.. ^_________^

2 comments:

  1. waaaa! kalau saya mesti dah terjerit, burung hinggap atas kepala. hehe, macho la akak!

    ReplyDelete
  2. aik.. kucing lak takut kat burung? hehe bukan ke burung yg takut ke kucing.. :D

    ReplyDelete