f Secubit Garam: Udang Goreng Berempah

N3 Terkini

Saturday, June 20, 2009

Udang Goreng Berempah

Tengok gambar dah la ek.. tak tau nak pot pet apa hari ni. Perut dah la sendat dgn lunch hari ni yg sedap ni.. mata pun dah start kuyu... Bantal pun dah memanggil kut hehe.. Udang Goreng Berempah ni resipi by Dayang Jack, yg selalu jer keluarkan resipi2 baru.. TQ Dayang, mmg best lauk ni. Tp K.Nor guna udang biasa jer Dayang, tak ada udang galah la.. Udang kalau masak macamana sekali pun mmg sedap kan, kalau boleh meratah laaaaaaagi syok :)

2 comments:

  1. Bila tengok gambar lauk udang Nor ni, nyesal pulak tak beli udang besar kat pasar malam semalam. Kalau tak, boleh gak buat udang cam ni...

    ReplyDelete
  2. mamafami.. nor pantang tengok udang, terus jer sambar, nak2 yg besar2 skit.. lg pun mmg dah plan nak masak apa dgn udang2 tu.. kalau tak pun, wat masak sambal aje pun sedap kan..

    ReplyDelete