f Secubit Garam: Award Dr CManggis

N3 Terkini

Thursday, June 4, 2009

Award Dr CManggis


Salam.. award ni dr CM. Sori la ya CM, smlm lagi suruh Nor amik, tp skrg ni baru ler nak g angkut. TQ2.. Bila ditilik, ada gak kena menjawab tag sikit kat situ, tak per la, skit jer tu.. Perihal diri tuan rumah jer kan.. yg simple2 boleh la.. ni nak warning sapa2 lepas ni tulung ler, tuluuung.... jgn ler men'tag' K.Nor.. please......... sbb lepas ni kalau org tag gak, K.Nor tak nak layan dah.. sbb kat tepi tuh dah diberitau awal2 tak nak layan tag. Kalau org nak kata K.Nor sombong ke, tak sporting ke.. ikut la.. tu hak masing2 kan.. dan hak masing2 gak nak atau tak nak jawab tag.. ( ni ayat my dear hb bila K.Nor kata tak minat nak berbloging disebabkan adanya tag2 nih. Kalau ikutkan dah lebih dr setahun dia suruh K.Nor buat blog).. tp kalau org bagi awards/cards dgn besar hati K.Nor g hangkut wat balik.. hehehehe

Ok, berbalik pd award dan kehendak atau jalan citer award ni..

2. Link / ceritakan siapa yang beri award ini .

K.Nor dpt award ni dr Cik Manggis. Tiap kali masuk blog ni, mesti geram tengok buah manggis yg putih melepak kat ganbar tepi tu.. ermmm... Aisyah dan Naim mmg hantu sungguh dgn manggis..


3. Setiap blogger mesti menyatakan beberapa fakta/hobi diri sendiri seblm memilih penerima award seterusnya.
~ seorang yg suka masak, suka cuba masakan baru.. bila suami dan anak2 suka dgn apa yg dimasak, hilang segala penat dan seronok ler.. (tak la kembang bertaman2 ya..)
~ suka dgn kraftangan tp tak serajin org lain atau tak setekun org lain nak membuatnya.. kadang tu hangat2 ta*k ayam jer.. tp yg paling minat buat jigsaw puzzles
~ suka g jalan2 dgn famili, terutamanya tempat yg santai2 spt pulau peranginan, tepi pantai, hutan lipur.. pokok pangkalnya bersama suami dan anak2..

cukup la tu ya....

4. The Blogger Freindship Award akan diberikan kepada:

1. Ina@hana jepun

2. Azie

3. Mimi

4. Dayang Jack

5. Ana@puan deana

6. Masz

7. Hunny

Ok ladies.. silakan amik ya...



3 comments:

  1. kihkihkih...merayu rayu dia..hihi geli hati btol!sebenarnya cm ambik peluang bila linda tag cm,kita tag nor sebab nak kenal dengan lebih "mendalam!"jika cm fobia dengan cerita tamil,baru cm tau nor fobia dengan "tag" hihi...terima kasih nor..semoga persahabatan kita di Alam Cyber ni berlarutan di alam realiti..dunia sebenar!

    ReplyDelete
  2. hihihi... sebenonyer kita pon seghuper ngan k.nor bab nk jwb2 tag nih! simple2 bleh la.. tuh pon dh melambak gak tag tk TERjawab2 dek M beso! hahaha tp bab award laju ajer! kihkihkih... nnti er k.nor.. sebenonyer k.nor org ke brapa ntah bg tag yg sama nih! heeee.. ya rabbi! rajinkanlah diriku menjawab tag! hihihihi

    ReplyDelete
  3. CM.. nak buat camna, jenis tak suka tag mentag nih.. hehe kalau suka dr tahun lepas nor dah buat blog :) .. mudah2an persaudaraan kita kekal terjalin amiinn...

    ina.. seghuper gak ya.. fuuhhhhh k.nor dah jampi tu.. bio makin ghajin jawab tag hehehe

    ReplyDelete