f Secubit Garam: KL Trip 2 ~ 5 - 7 Jun 09

N3 Terkini

Tuesday, June 9, 2009

KL Trip 2 ~ 5 - 7 Jun 09

Jom layan gambar2 masa K.Nor dan famili kat KL. Sapa2 yg nak tengok tu silakan, tak nak tengok tak per.. tak marah pong :)

Luqman posing kat atas katil di Hotel Vistana. Seronok gak duk Vistana ni, selain mudah nak bergerak kemana2 sbb stesen LRT dan Monorel yg terletak berhampiran, nak makan2 pun senang sbb banyak kedai makan berhampiran. Nak parking kereta pun mudah. Lagipun Vistana dah berubah wajah di dalam bilik2 tu, semakin cantik dan selesa jer bila menginap di situ. Tak per la bukan 5* pun, kalau mahal2 sgt, kita org tak mampu lak.. :)

Balik dr mengambil anak2 kat Camp di Hulu Langat, Naim dan Luqman amik kesempatan main kat pool. Si emak kena la temankan, tak leh la biarkan dia org main tanpa org tua buat pengawasan kan. Aisyah lak tak larat dah, tidur jer dia kat dalam bilik. Biasalah, balik dr camp mmg letih kan. Dah la kena bangun pkl 4pg utk qiamullai.. so K.Nor bg peluang la dia nak berehat, lagi pun bulan dia dah mengambang, tak leh la nak main dlm pool.. hehe


Enjoy sakan dua beradik ni main air, sampai Luqman menggigil kesejukan..

KL nite view dr tingkap bilik hotel Vistana

Yang ni pulak gambar sunset masa K.Nor dalam perjalanan pulang ke K.Trg. Gambar atas ni K.Nor yg snap menggunakan kamera tecik jer..

Yang ni abg kamera yg snap menggunakan kamera gedabak dia.. mesti la gambar yg ni lebih cantik kan.. hehe saja jer nak buat perbandingan..

2 comments:

  1. Kak nor..ehh tu mukeee Naim ehh mcm lain jer kak..dulu nmpk dlm gmboo lain..dh bujang dh anak akak tu heheeheheheh..:P meh nantu jom kakakakakaka

    ReplyDelete
  2. azie.. alaaa anak omak dah jd anak teruna tu.. eh.. biar betul, nak tunggu aniess berapa tahun lg nih.. lamanyerrrrrrrr hehehe

    ReplyDelete