f Secubit Garam: Puding Tauhu

N3 Terkini

Thursday, June 4, 2009

Puding Tauhu

Salam...


Org lain berdangdut, tp K.Nor tak reti nak berdangdut. Jadi buat aje la resipi Puding Tauhu ni. Tak leh nak letak link utk resipi ni, sbb MyR tak kebah lg dari demam hehe.. Lama betul tak buat puding ni, buat ni pun ada sebab dia..

Ni haa sebab dia, nak bg pd org jauh yg bakal sampai lewat petang nanti, mungkin malam kut.. insyaallah.. Skrg ni dia org on the way dr Kota Bharu. Yg siap duk dlm bekas2 ni nak bg cikgi dr Pasir Gudang tu la.. Nanti kalau sempat K.Nor masukkan n3 gader2 dgn dia sefamili. Ada ke tidak yg jeles nih.. ^___________^

4 comments:

  1. azie la nihh!!! uwaaaaaaa... nak jugak puding tuhhhh!!! kim salam penuh makna kat dak skola tuh kak yerkkk!! kihkihkih

    ReplyDelete
  2. hehehehe.. pandai mak yung.. insyaallah k.nor sampaikan.. meh la nak makan puding, banyak lg tu..

    ReplyDelete
  3. woiiiiii kutuk ehhh ...kekekekkeke

    ReplyDelete
  4. azie.. kutuk ke ina.. tak kutuk kan.. kan.. hehe

    ReplyDelete