f Secubit Garam: Awards dr Masz dan HaSue

N3 Terkini

Sunday, June 28, 2009

Awards dr Masz dan HaSue

Salam semua..

huhu... rindunya nak kembali bersiaran.. Setelah semua settle, dgn kenduri tahlil 3 malam berturut, akhirnya dpt gak kembali meronda dan menjenguk rumah2 teman2 blogger. Alhamdulillah, semua yg berkaitan dgn upacara pengkebumian sehingga lah ke kenduri tahlil telah berlangsung dgn lancar, dgn limpah keberkatan dr Ilahi.

Selepas bercuti rehat seketika, K.Nor mulakan siaran dgn tayangan award dr Laling Mek Kajang dan jugak HaSue yg baru celebrate birthday dia baru2 ni. TQ to both of U, award ni sangat cun dan sangat bermakna buat K.Nor.. tqsm!!

Eh.. ada sowang lg la.. adik siam, Ika@Ijah. Walau dia tak letak nama penerima, rasanya kalau K.Nor tak amik, gerenti majuk ler mek siam tu.. Okey Ijah.. tq2, akak amik ni, sbb dlm list tu banyak yg melibatkan K.Nor ^____________^



Rasanya ada rules yg perlu dibuat bila menerima awards ni kan.. ok layan...

1) Accept the award, post it on your blog together with the name of the person who has granted the award and his or her blog link.

Si pemberi award ni adalah Masz, HaSue dan Ijah Comel

2) Pass the award to 15 other blogs that you’ve newly discovered. Remember to contact the bloggers to let them know they have been chosen for this award.

Rasanya dah ramai yg dianugerahkan award ni kan, tak tau nak sebut satu2 nama.. Jadi, K.Nor nak bg pd sapa2 sj yg selalu jenguk rumah K.Nor. Sudi2kan la amik ya dan gantung kat rumah masing2. Kalau dah ada pun, nak amik sekali lg pun tak per.. dipersilakan :)

No comments:

Post a Comment