f Secubit Garam: Happy 1st Birtday Darwish

N3 Terkini

Saturday, September 18, 2010

Happy 1st Birtday Darwish

Ha…… Dah genap setahun pun umur budak tecik Darwish, hero ke3 Ina & Hamzah.. Kejap jer kan Ina, masa berlalu. Teringat lagi saat2 kritikal masa Ina nak melahirkan Darwish ni tahun lepas. Kena admit ward disebabkan Ina tumpah darah. Dengan Hamzah yg kelam kabut kena jaga 2 org hero lg tu. Tambah lak bulan puasa kan Ina.. Alhamdulillah.. semua selamat dgn izin dan kehendakNYA. Skrg ni si bb tecik tu dah besar, dah boleh berlari2 anak.. Agaknya tak lama lg boleh la nak dpt adik lak tu.. adik pempuan la kan.. asyik heroes jer kena la ada heroin lak.. ngeeeeeeee… 

birthday wish cartoon
Acik Nor nak wish Happy 1st Birthday buat Muhammad Darwish Haidher. Semoga menjadi anak soleh dan bertaqwa. Yg memberi manafaat buat mama dan ayah. Diberikan kesihatan yg baik serta cemerlang dalam kehidupan di dunia dan di akhirat… aminnn..

2 comments:

  1. terharunya darwish (akceli mama darwish! :D) dapat ucapan spesel dari auntie nor... maceh auntiee... jap lg g mamam kek ngan darwish er! mama penat buat semalam.. kikikiki.. mmmmmmuah kat auntie!

    ReplyDelete
  2. ina >> ni mama dia wakilkan la ya.. same2 kacih.. hehe..

    ReplyDelete