f Secubit Garam: Himpunan Kad Raya 2

N3 Terkini

Friday, September 10, 2010

Himpunan Kad Raya 2

Salam Aidil Fitri..

Dah 1 Syawal hari ni.. alhamdulillah.. bersyukur ke hadrat Ilahi, telah diberikan kesempatan utk menghabiskan bulan Ramadhan kali ini. Semoga Allah menerima segala ibadah yg telah kita semua lakukan sepanjang bulan Ramadhan yg penuh barakah ini. Dan semoga kita semua dipanjangkan usia agar dapat berjumpa lg dgn Ramadhan pada tahun2 akan datang.. amiin..

Awal pagi ni satu lg sesi menggantung kad raya dr teman2 blogger. Mintak maaf la pada yg dah sound awal2 utk amik kad raya di rumah masing2. Memang dah amik dan siap2 save dulu utk dihimpun. Ingatkan nak publish n3 ptg semalam tp dek kesibukan yg melanda ( duk main marathon bakar kek, dr pg hingga ke petang dan kemas2 rumah)tak sempat langsung nak masukkan n3. 2 n3 yg sebelum ni pun dah siap2 buat auto publish pd malam sebelum tu, kalau tak mmg tak ada n3 la smlm.. Biasa la kan, sehari sebelum raya mmg bz tahap gaban kan..

Ok.. pada kad2 yg tak sempat nak collect tu, mintak maaf ya.. tak ronda mana pun blog2 lain. Yg ada ni yg dah save awal2.. maaf sgt2.. Nanti lepas dah beraya dan kalau ada peluang blogwalking dan jumpa lg kad utk diangkut, K.Nor akan masukkan kad2 tu kat sini ya.. Mekasih semua..


SELAMAT HARI RAYA...
Maaf Zahir dan Batin..


Kad raya dr Leen yg bakal bercuti kat Langkawi raya nanti.. haishhh seronoknyer dpt holiday bersama famili time raya.. Leen............. nak itut!! hehe


Kad dr Ayu Safieza, Dungun, Terengganu...


Kad dari Dr. Inahar...


dr FatinZ nun di Perlis..


Dr Mimiey.. mekasih ya..





Updated: Nadiah.. sori K.Nor tak leh amik kad kat rumah Nadiah, sbb ada malware detacted.. sori ya.. tak leh nak masuk..

4 comments:

  1. salam akak ^_^
    sudi gantung kad raya liza kt umah kak nor eetek !!

    ReplyDelete
  2. salam liza.. akak call tak angkat.. nak ajak dtg rumah beraya.. nnti akak amik kad tu ya.. mekasih

    ReplyDelete
  3. salam akak...

    maaf hari tuuu liza ke rumah kawan suaminya meninggal...hp ada dlm kete, memang x tengok...

    ReplyDelete
  4. liza >> tak per la.. tak ada rezeki nk jumpa la kut.. lain kali ya.. :)

    ReplyDelete