f Secubit Garam: Nasi Tomato & The Gang

N3 Terkini

Wednesday, September 1, 2010

Nasi Tomato & The Gang


Dah lama tak buat Nasi Tomato & the gang so K.Nor buat la Nasi Tomato sebagai menu berbuka semalam. Resipi Nasi Tomato ni K.Nor guna resipi yg simple dan mudah, yg dah pernah buat dulu. Boleh klik kat sini.. Digandingkan dgn Ayam Masak Merah Berempah dan Acar Timun. Klik aje kat link yg dah K.Nor letak pd nama lauk tu ya.. Kurang kerajinan sket arini disebabkan kepala yg asyik berdenyut jer. Dah la bangun titun pg td kepala berpusing cam naik heli... dugaan... ujian... sabar ajer la kan..


** Dlm nasi tu K.Nor letakkan beberapa ketul ayam bahagian tulang2 dan tengkuk utk menambahkan kesedapan pd Nasi Tomato ni. Kalau tak nak letak ayam boleh gak letak kiub ayam ya..

2 comments:

  1. Haii la masuk blog K.Nor time² bulan pose nih berkeroncong plak perut ;p

    Love,
    PojiePooh Abdullah

    ReplyDelete
  2. pojie >> apa kata pojie masuk mlm2 deh.. hehe

    ReplyDelete