f Secubit Garam: Kad Raya

N3 Terkini

Saturday, September 11, 2010

Kad Raya





Insyaallah 3 hari lagi kita semua akan menyambut Hari Raya Aidilfitri, 1431H.. Sekejap jer masa berlalu, Ramadhan dah nak pergi meninggalkan kita.. Kalau la boleh, tak raya pun tak per.. Kalau la boleh, puasa ni berbulan2 lg pun tak per.. Tak ada mood beraya sebenarnya. Lebih suka berpuasa dr beraya... Si anak dara nan sorang pun merasai benda yg sama..

Di kesempatan ni, K.Nor menyusun 10 jari (jari tangan aje ya.. jari kaki tak yah laa hehe) seikhlas hati, memohon ampun dan maaf andai ada tersilap kata, terlebih gurau senda yg telah mencuit hati dan perasaan, secara sedar maupun di luar kesedaran K.Nor... baik di alam nyata maupun di alam cyber. Yg baik2 tu dtg dari Allah manakala yg buruk tu semuanya dr K.Nor jua.. Harap maafkan K.Nor ya..

Mohon juga dihalalkan segala resipi2 yg dah diceduk dan dicuba, ilmu yg diambil dr mana2 blog/website. Semoga ukhwah di antara kita semua sentiasa berkembang mekar selagi hayat di kandung badan..

Sudi2kan lah angkut kad raya yg tak seberapa ni dan gantung kat rumah masing2 ya.. Tahun ni tak ada famili photo spt tahun lepas disebabkan tak cukup korum.. Buah hati tak balik beraya tahun ni tp tak mengapa lah.. parcel raya dah selamat tiba ke tangan anakanda semalam dgn selamatnya.. Alhamdulillah...


SELAMAT HARI RAYA
Maaf Zahir & Batin...


27 comments:

  1. selamat hari raya untuk akak sekeluarga ya...salam ukhwah sheida..

    ReplyDelete
  2. Salam Nor.. Selamat menyambut Hari Raya maaf zahir dan batin..

    ReplyDelete
  3. salam ziarah... saya selalu intai blog akak... ceduk resepi akak tuk di praktikkan di rumah.. jgm mare ye kak.. pe2 pn selamat hari raya tuk akak... maaf zahir batin..

    ReplyDelete
  4. salam kak nor...

    salam aidilfitri...mohon maaf zahir dan batin selama ukhuwah kita terjalin ^_^

    "TAQABBALLAHU MINNA WA MINKUM"

    ReplyDelete
  5. Salam Aidil Fitri .. Maaf Zahir & Batin. Halalkan resepi yg di cuba .. & terimakasih kerana sudi share

    ReplyDelete
  6. Selamat hari raya buat Nor & family ya. Maaf zahir batin juga sekiranya ada terkasar bahasa dalam perbualan, gurauan ya Nor. Halalkan juga recipe2 yg telah ayu ambil dan cuba.

    ReplyDelete
  7. salam wahai kakakku yg di kasihi lagi dicintai.... di kesempatan ini adinda ingin memohon ampon beribu2 lemon di atas kesalahan adinda samada di sedari ataupon tidak.. moga raya taun nih akan lebih bermakna buat kekanda.. cewwahhhhh ..penat menyusun kata! kikiki... slamat ariraya kak! maap zahir batin... kim salam kat abang dan jugak anak2.. raya jgn lupe kitaorg taw.... sob sob sobbb....

    ReplyDelete
  8. salam semua...

    shieda >> salam ukhwah gak buat shieda.. mekasih sudi tinggal jejak ya.. semoga ukhwah antara kita berpanjangan.. amin.. slmt hari raya :)

    nur ede >> salam.. slmt.. slmt.. smoga semua selamat :)

    sue >> salam sue, jgn la intai aje.. tegur2 la boleh rapat dan mesrakan hubungan ya.. mekasih sudi mencuba resipi2 yg ditayangkan kat sini.. sama2 kita kongsi ilmu dan sama2 kita menambahkan ilmu.. slmt hari raya gak ya

    liza >> w'salam liza.. slmt hari raya.. insyaallah.. amiin

    ME >> slmt hari raya gak.. semua ilmu mmg patut dikongsi2kan.. agar lebih berkat.. insyaallah..

    ayu >> slmt hari raya ayu.. dah settle kukis raya? tak bawak ke tart nenas tu.. hehe ..

    halal.. semua dah halal.. opss.. resipi2 dan ilmu mmg sentiasa halal ya... hihihi

    ina >> wahhhh tersentuhnya kalbu baca ucapan raya dr dinda nih.. banyak betul dinda buat salah ya.. ribu riban lemon tu.. tak per.. sentiasa diampunkan.. sbb tau lepas ni mesti dinda buat lagi dan lagi.. hahaha..

    raya tahun ni kurang bermakna sket sbb anakanda tak balik..hu hu.. sama2 kita cedih ya..

    laaa.. meh la rumah akak sementara hamzah tak ada tu.. kita g jalan raya sama2 nak? bulih collect duit raya tuk anak2 hihihi

    sabo2 ya.. jgn cedih2.. mmmmmmmmmuah!! mmmmmmmmuah!! utk dinda.. slmt hari raya :)

    ReplyDelete
  9. Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri!!!~ :) Maaf zahir dan batin ye..:)

    ReplyDelete
  10. salam k.nor,
    menggoda je tart tuh..sure sedapppppppp
    btw, selamat hari raya k.nor..mintak halal ye kak kkdg kite cuba resepi2 akak yg sedap2 semenyer...

    ReplyDelete
  11. Salam kak nor, selamat meyambut hari lebaran bersama keluarga tercinta d sana, mohon ampun dan maaf dr mula kita bersembang hingga sekarang ni mintak halal semuanyer ya, zahir dan batin. Hati2 memandu :-)

    ReplyDelete
  12. Selamat Hari raya buat Kak Nor sefamily..

    ReplyDelete
  13. saiful >> slmt hari raya buat saiful dan isteri.. bb dah besar? seronok ya raya tahun ni ada org baru :) maaf gak ya kalau ada salah silap k.nor :)

    ibu 2AZ >> salam.. alhamdulillah.. mmg sedap dan mengikut piawaian anak tekak k.nor dan suami.. hhehe

    slmt hari raya gak, halal.. semua resipi2 dan ilmu kat sini dah dihalalkan.. alhamdulillah.. boleh la cuba lagi yg lain2 ya..

    ika >> akak pun mintak maaf gak dgn ika, kat mana salah akak tu ampun kan ya.. kut2 ada yg akak kata dah buat ika kecik ati atau tercuit rasa.. secara sedar atau luar kesedaran k.nor.. maaf sgt2.. akak mmg sayang ika cam adik akak sendiri tau.. ingat tu ya.. :)

    slmt hari raya buat ika, ninja dan anak2.. smoga bergembira di hari lebaran ya..

    life kami >> terima kasih.. slmt hari raya gak buat anda dan isteri ya..

    ReplyDelete
  14. Selamat Menyambut Eid Mubarak kakNor sayang..Maaf Zahir dan Batin jika ada kesilapan tanpa disedari.Mekasih kak..

    ReplyDelete
  15. selamat hari raya maaf zahir batin

    ReplyDelete
  16. eliza >> slmt hari raya gak buat eliza sekeluarga ya.. maafkan k.nor gak ya..

    jo'el >> slmt hari raya, balik atas tol tak jo'el.. :)

    ReplyDelete
  17. Hello K. Nor, here's wishing you and all at home selamat hari raya aidilfitri. Happy holidays and keep a song in your heart, best wishes, Lee.

    ReplyDelete
  18. K. Nor, would you mind if I copy your kerang and lala pics. Saya suka tu dua.
    I would love to display it next time I buka cherita about food, and of course will credit you.

    Kena sign contract ke nak surat lawyer? Or belanjar teh tarek or teh tolak? Ha ha.
    Terima kaseh....Lee.

    ReplyDelete
  19. salam kak nor...tahun ni kena kerja...tak leh balik kg.apapun dah risik-risik..mak kat kg buat lontong , satay , nasi impit , kuah kacang dan laksa terengganu...ada kuah mentah dan masak....tak per ler ambik bau ajerler..

    ReplyDelete
  20. selamat hari raya kak nor! jemput la ambil kad raya di blog nadiah :)

    ReplyDelete
  21. uncle lee... u can have those pics.. my pleasure un. lee.. just keep yr promise to belanja me teh tarik n nor the tolak one hehe

    jo'el >> ololoooo syian dia tak balik beraya dan la mak masak banyak juadah raya tu.. tak per la berkorban demi tugas kan.. :)

    nadiah >> slmt hari raya nadiah! insyaallah k.nor g angkut ya.. mekasih :)

    ReplyDelete
  22. Salam lebaran buat Kak Nor sekeluarga di Dungun... kite minta maaf andai ada salah silap sepanjang kenal di alam cyber ni ye kak Nor... semoga ukhuwah kite sentiasa berpanjangan insyaAllah :)
    ijan

    ReplyDelete
  23. Salam lebaran buat Kak Nor sekeluarga di Dungun... kite minta maaf andai ada salah silap sepanjang kenal di alam cyber ni ye kak Nor... semoga ukhuwah kite sentiasa berpanjangan insyaAllah :)
    ijan

    ReplyDelete
  24. Salam lebaran buat Kak Nor sekeluarga di Dungun... kite minta maaf andai ada salah silap sepanjang kenal di alam cyber ni ye kak Nor... semoga ukhuwah kite sentiasa berpanjangan insyaAllah :)
    ijan

    ReplyDelete
  25. Salam lebaran buat Kak Nor sekeluarga di Dungun... kite minta maaf andai ada salah silap sepanjang kenal di alam cyber ni ye kak Nor... semoga ukhuwah kite sentiasa berpanjangan insyaAllah :)
    ijan

    ReplyDelete
  26. Salam lebaran buat Kak Nor sekeluarga di Dungun... kite minta maaf andai ada salah silap sepanjang kenal di alam cyber ni ye kak Nor... semoga ukhuwah kite sentiasa berpanjangan insyaAllah :)
    ijan

    ReplyDelete
  27. ijan >> salam ijan.. insyaallah.. amiin.. slmt hari raya ijan :)

    ReplyDelete