f Secubit Garam: Raya Pertama di K. Berang

N3 Terkini

Monday, September 28, 2009

Raya Pertama di K. Berang

Selamat Hari Raya buat semua.. ishhhhhh..... males sungguh nak post n3 sejak raya nih. Mood menghapdet dah g jalan beraya ntah ke mana, ditambah lagi dgn PC yg ditawan oleh anak2 yg duk main games. Line pulak slow jer.. lagi la buat mood merundum.. Lepak2 kunyah sekut raya lg syok hehe.. Bukan la sbb g jalan raya sgt cuma hari pertama dan kedua jer g jalan raya, raya ke 3 duk melayan tetamu kat rumah sehari suntuk, hari ke 4 dan ke 5 langsung tak keluar kes Aisyah demam. Tambah lagi dgn jalan yg jamm, lagi la males nak keluar.

Jom kita layan gambar2 raya keluarga belah K.Nor di rumah adik di Kuala Berang. Sekarang ni rumah adik dah jadi port raya pertama sbb ayah dan step mother K.Nor tinggal bersama dgn adik dan suami serta anak dia. Masih ada 2 keluarga (keluarga kakak sulong dan abg K.Nor) yg tak join sekali dlm gambar2 ni sbb dia org pergi lewat.

4 keluarga bersama ayah K.Nor yg terlantar uzur dan step mother K.Nor pun yg uzur jugak
cameraman bukan main lagi duk depan, tak sempat nak nyelit kat belakang hehe



susah betul nak dpt snap gambar Naim sengih cam ni.. :)


3 dara pingitan bersama sorang mak dara..
anak2 kakak K.Nor (no 2) yg duk di Puchong



ralitnyer sembang.. yer la lama sgt tak kumpul ramai2 gini...


famili kakak K.Nor ~anak yg ke 2 dr satu emak dan satu ayah (arwah emak K.Nor)


famili abang yg duk Kuantan (pun satu emak dan satu ayah dgn K.Nor)


Yang ni famili adik (perempuan) ~ anak dr ayah K.Nor dgn mak tiri


Yang ni, tak yah cakap la ya.. ^_____^
anak yg ke 5 (bongsu) dr satu emak dan satu ayah



Famili yg tak ada dlm gambar adalah famili kakak sulong dan abang (anak no 3) dan sorang lagi adik yg duk di UK (anak kedua ayah dgn mak tiri)

2 comments:

  1. samalah ngan sy kak nor, mls nak update blog.nak masukkan gambar raya pun tak sempat2 lg. hubby esok nak fly ke doha for 3 months, satu brg dia pun sy lum kemas lg.adoiiii....nape lah cam malas sgt.

    ReplyDelete
  2. ain >> alahai nak kena tinggal lama ya.. syian dia.. smoga dia selamat pergi dan kembali ya ain..

    ReplyDelete