f Secubit Garam: Kerang Rebus

N3 Terkini

Thursday, September 17, 2009

Kerang Rebus

Menunaikan hajat dan kerinduan anak teruna yg nak makan kerang rebus cicah air lada. Ni pun salah satu pebret Along. Masa dia kecik dulu selalunya kalau K.Nor beli kerang utk nak buat lauk apa2 mesti kena beli lebih kerang. Dia la yg selalunya offer nak perisi kerang2 tu. Sambil perisi utk wat lauk sambil tu gak satu satu masuk mulut. Sbb tu kena beli xtra! hehe Satu famili duk ngadap kerang rebus ni. Naim dalam ngantuk2 pun siap bangun nak join sama makan kerang rebus. Seronok tengok semua ahli keluarga berkumpul makan ramai2, kan..

2 comments:

  1. sy suka kerang rebus, lg2 klu dpt kerang yg beso2. pas tu letak serai, daun kunyit byk2. pehh!!!!ld cili tak moo!!!hehe

    ReplyDelete
  2. ain >> payah dah skrg ni ain nak jumpa dgn kerang saiz besor2.. yg ada pun cinonet jer

    ReplyDelete