f Secubit Garam: Mee Segera Hailam lagi.....

N3 Terkini

Tuesday, September 29, 2009

Mee Segera Hailam lagi.....


Menu berbuka utk yg berpuasa dan dinner utk yg tak puasa, Mee Segera Hailam. Memang kegemaran semua kecuali Luqman. Along yg 1st time makan pun cakap sedap. K.Nor guna Mee Segera Tanpa Goreng Cintan. Tiap kali nak buat Mee Hailam mmg guna mee segera, dah tak guna mee kuning. Tp bukannya makan tiap2 minggu, sebulan mungkin sekali jer buat. Kat rumah ni mmg K.Nor limitkan utk makan mee segera, cuma sekali sebulan jer.

3 comments:

  1. guna mee segera je.???good idea gak ni. nanti boleh try la!!

    ReplyDelete
  2. am pun nak trylah nor! boleh gak wat brbuka nanti..!(ye..yeh! good idea tu..,kita memangnya antu mee!)

    ReplyDelete
  3. ain >> try la, mmg tak mengecewakan, insyaallah..

    am >> try jgn tak try, pastu hantar ke nor semangkuk ya.. sedap tau, kan kita sama2 antu mee hehe

    ReplyDelete