f Secubit Garam: Rich Choc Pudding lagi....

N3 Terkini

Monday, September 7, 2009

Rich Choc Pudding lagi....


Buat lagi Rich Choc Pudding ni smlm. Kebetulan lepas amik cousin kat klinik, bawak dia balik kerumah dulu sementara hb dia abis kursus tengahari tu. Lupa nak beli something utk dia bawak balik ke Kemaman, jd K.Nor godek la puding ni 2 adunan sementara dia lepak2 kat rumah ni.


Memang K.Nor suka buat puding Jun ni sbb bahan2 mudah dan sentiasa ada kat rumah.. insyaallah.. Tq Jun cayang sbb share resipi mabeles ni..

3 comments:

  1. Salam k.nor..eh2 sama jer resepi kita yerk..smlm pun miss kacau rich choc pudding ni gak untuk majlis berbuka pose kat umah k.ngah miss..mmg senang sgt nak buat ..rasa pun sedap..cuma miss x sempat nak snap pic...x dpt nak upload kat blog..:(

    ReplyDelete
  2. tengok gambar pun dh tau msti sedap sesangat!!!

    ReplyDelete
  3. nina >> oo sama menu ya.. k.nor mmg suka buat puding ni, bahan2 dia simple jer kan

    ain >> mmg sedap la ain, sbb tu k.nor repeat buat ni..

    ReplyDelete