f Secubit Garam: Gift Dari Jepun

N3 Terkini

Wednesday, September 30, 2009

Gift Dari Jepun

Semalam nampak ramai blogger duk tayang gift raya. Jadi K.Nor pun nak tayang gak la.. Gift dr jauh ni tau, nuuuuuuuuuun dr Jepun.. hehe.. Tak yah cakap la ya sapa pemberinya, kang ada yg jeles lak hihi.. Lagipun K.Nor rasa semua tau kan, sapa pemberinya. TQ sooooooooooo much buat pemberinya yg baik hati ni.. K.Nor suka sgt2 dgn pemberian ni, sbb salah satunya tu toy yg mmg diidam2kan selama ni. Tp tak tau la bila nak pecah dara tuh.. :)


haaa... yg ni la duk aim lamaaaaa dah.. bread cutter


Yg ni fridge magnet, yg satu tu bentuk sushi.. kiuuuuuut sgt.. mcm real jer tau..
Mengikut kata Ijah, tu sushi belut..


Yang ni, kukis Jepun rasanya. Kat dalam tu ada inti coklat.. sedap!!


Yang ni pulak pembersih/pengilat kata si pemberi. Cuma basahkan dgn air dan gosok ler kat mana2 yg berdaki, spt blender yg ada kesan kunyit dan cili, cawan dgn kesan daki kafein, sudu2 pun boleh gak.. eiiiii syoknyer.. nanti silau ler mata tengok barang jd berkilat kan! Kena tambahkan vit R nih nak start operasi mengilat ^_____^

THANKS A MILLION YA ***....

8 comments:

  1. Salam nor...
    Salam aidilfitri...saya kembali bersiaran..
    sajer buat pengumuman nor.. maklum le belum raya ari tu jarang2 dapat blogging :)
    Meriah raya nor?

    ReplyDelete
  2. wahhh...bestnya dapat gift!!! pas ni gtee kak nor buat roti sbb nak merasmikan bread cutter tu.hihi

    ReplyDelete
  3. sonoknya nor dpt hadiah lagi..lepas ni brkilau-kilau & lap-lip2 lah periuk belanga kat dapur tu ya? boleh buat cermin nanti..he..he..

    ReplyDelete
  4. confirm meriah raya kak nor.
    dpt hadiah!

    ReplyDelete
  5. Nih hadiah dari org yg dtg beraya aritu ke?hihi..
    Comelnya FM tuh kak...byk tulisan jepun.jenuh sue eja satu2..hik hik :P

    ReplyDelete
  6. salam kak nor, org dpt duit raya, kak nor dpt hadiah mcm2..bestnya...
    habislah brg dapur kak nor lepas ni berkilau2...hihihi

    ReplyDelete
  7. fzi >> w'salam.. lama menghilang! alhamdulillah.. meriah dgn keriuhan dan gurau senda anak2 yg tersayang .. :)

    zai >> mesti la best kan! :)

    ain >> bila la tu ya.. hehe

    am >> agaknya kena pakai spec itam tak bila kedapur :D

    aida >> alhamdulillah.. rezeki tuhan nak bagi, kan..

    haSue >> sejak bila pandai baca tulisan jepong ni? sejak membidankan bb jepong ek? :P

    suzi >> yer la, dah tua2 gini sapa lg yg nak hulurkan duit raya, asyik kita jer yg keluar modal utk duit raya, so turn kita yg tua utk dpt hadiah la pulak kan.. :)

    ReplyDelete