f Secubit Garam: Dpt Gift Lagi!!

N3 Terkini

Thursday, July 22, 2010

Dpt Gift Lagi!!


Alhamdulillah... Murah rezeki K.Nor sekeluarga semenjak bergelumang dgn alam cyber ni. Dapat kenalan baru yg boleh dipanggil teman, sahabat, kakak, adik dan tiap2 tahun dpt anak sdara baru.. berderet lak tu ^__^

Petang semalam tengah duk lepak2 sambil meronda rumah2 alam maya, ada org ketuk2 pintu. ishh tak bagi salam pun. Cik abg jenguk tengok2 mr pos laju dtg bawak parcel. Heran gak, rasanya tak ada pulak kabar2 di angin lalu nak terima parcel atau gift. Belek la kat kotak tu nak tengok sapa pengirim baik hati tu. Bila tengok nama dan negeri pengirim, wahhhh dah tau sapa!! Opss.. tak leh cakap, pengirim budiman kata jgn sebut nama dia.. hehehe Tak sangka sungguh, pemberian K.Nor dulu yg tak seberapa dpt pembalasan yg sebegini banyak. Jom kita tengok apa yg K.Nor dpt..


Ni dia semua item yg ada dlm kotak tu. Ada perencah laksa sarawak, ada gula hitam browning (browing sos), ada lada hitam biji, kerepek pisang ada 2 paket (aritu order 2kg tp yg dihantarnya 2 paket jer, nanti lain kali dia buat lagi kerepek pisang, K.Nor nak order 50kg.. kurang2 dpt 5 paket ok gak kan.. tamak betul!! hahahaha). Pastu ada satu lg tu, yg munga2 tu, pink roses lagi tu.. Nak tau apa dia? Jap ek.. nak bukak...

.
.
.
.
.


Apron!!! Cantik kan! Fully handmade ni tau.. Terharunya bila terima hadiah cam ni. Hasil tangan sorang yg teramat bz bukan setakat duk rumah cam K.Nor ni tp orgnya berkerjaya tu.. ish.. sebak! Tak sangka persahabatan alam maya yg bermula dr dlm forum MyR membuahkan ikatan yg sungguh indah.. Mekasih banyak2 buat ***** cayang. Semoga persahabatan kita kekal hingga ke akhir hayat dan semoga satu hari nanti kita dpt bersua muka ya.. insyaallah.. Hanya Allah jua yg dpt membalas segala budi baik ***** ni. Yg paling best kat apron ni...... jom kita close up sket...

.
.
.


Siap sulaman nama ku dan nama blog!! Kata ***** dia cuba utk sulam font yg sama dgn font Secubit Garam tp bg K.Nor tu dah nampak close sgt dah.. ok la tu kan.. ermmm.. the one & only, apron "NOR SECUBIT GARAM" Hand made ya.. kelas gitu! Mekacih banyak2 ***** cayang.. 

Semoga ***** sekeluarga dimurahkan rezeki dan diberi kesihatan yg baik ... amiin..


psst!! tali tu Nor mmg suka panjang, Nor pun suka ikat kat depan :)

2 comments:

  1. Kak rose agak mesti dari ******** ni kan...bila tengok kepek pisang tu mesti dah boleh agak dah...dan dia punya quilt pun cantik2... jeles ni...

    ReplyDelete
  2. k.rose >> dah tau ya.. syyhhh hehe

    ReplyDelete