f Secubit Garam: Berkelah @ Lata Payung, Setiu, Trg.

N3 Terkini

Sunday, July 11, 2010

Berkelah @ Lata Payung, Setiu, Trg.

Salam semua...

Tak ada N3 masak2 2 hari ni ya.. Tuan rumah cuti masak2 sbb tuan rumah sekeluarga pergi berkelah bersama geng2 Photosantai semalam (Sabtu 10.7.10). Yer la sesekali nak gak bawa anak2 bersuka ria main2 air. Lagi pun kan K.Nor driver patient tersayang nih.. so kena la ikut sama kan.. hehehe alaaa... sesekali amik peluang rehat2kan minda, main2 air dgn anak2.. syok gak kan..

Geng2 cik abg ni pakat g outing sambil berkelah kat Lata Payung, Setiu. Kita org berkumpul kat Stesen Minyak Petronas, Tok Jiring dan bertolak ke destinasi yg dituju lebih kurang pukul 7.45pg. Kita org pergi secara konvoi sebanyak 8 buah kereta. Selain K.Nor ada sorang lagi kawan cik abg yg bawak isteri dan anak2, so tak la rasa segan sgt bila join group outing ni. Kanak2 pun ramai rasanya lebih dr 10 org. Geng2 foto lak rasanya dlm 15 org kut.Perjalanan tak la jauh sangat rasanya, tak sampai sejam dah pun sampai. psst!! K.Nor sorang jer tau driver pempuan!! kelas gitu hehehehe..

Jom la layan sedikit gambar2 yg diambil kat sana. Tak leh nak tayang banyak2 sbb cik abg banyak shoot gambar macro jer.

Airnya sejuk dan jernih jer..


Dua2 tak leh nak mandi sbb lupa bawak tudung extra padahal pakaian exta mmg ada bawak!!
huhu frust sungguh.. duk main rendam kaki ajer la.. :(






lebah di bunga semalu

photoq baru nih.... hehehe
gambar ihsan dr Morisha.. mekasih ya..

4 comments:

  1. bestnya dpt jenjalan... jiya ni nak jalan jejauh pon tak sempat. asik cop cop cop.. huarghhh!! balik sabah aku nak jenjalan pepuas sambil menembak!

    ReplyDelete
  2. salam akak...

    lamanyee tak teropong 'umah' akak ^_^

    liza pun penah p kat air terjun niii leh tahan masa mandi-manda...

    **terpandang suami akak dlm tv masa kemalangan kat simpang nak naik jambatan baru2 niii, sedang 'tembak' ngan kameranya**

    ReplyDelete
  3. kak Nor..bestnya..sesekali pg outing ni:p

    ReplyDelete
  4. jiya >> apasal tak cakap awal2 nak ikut sama? lain kali kita g pulak ya..:P

    liza >> salam liza, ermmm lamanya tak nampak liza, sihat hendaknya.. ho ho.. masuk tv gak rupanya dia aritu ya.. tv9 ke awani?

    sally >> betul2.. mmg seronok sgt dpt relek2 gitu

    ReplyDelete