f Secubit Garam: Kari Ikan Tanpa Santan

N3 Terkini

Thursday, July 22, 2010

Kari Ikan Tanpa Santan


Hari ni kita layan menu sihat, Kari Ikan Tanpa Santan. Memang dah plan nak buat kari ikan hari ni tambah lagi tengok Dayang post N3 yg sama 2 hari lepas. K.Nor pun sebelum ni selalu gak buat kari tanpa santan tp tak ada la resipi tepatnya, sekadar main campak2  jer. Bila tengok resipi Dayang, lebih kurang jer dgn yg K.Nor duk selalu buat tu. Jadi kalau sapa2 nak resipi kari sihat ni, boleh la tengok kat rumah Dayang ya..

No comments:

Post a Comment