f Secubit Garam: Ice Blended Chocolate

N3 Terkini

Wednesday, May 20, 2009

Ice Blended Chocolate

Salam.. N3 terakhir utk hari ni..


Td janji dgn mak yung kat Jepun nun, nak tayang bun pandan. Malangnya bun ku tak menjadi huhu.. tak tau kat mana silap mungkin yis dah menopouse kut.. doh ku naik cam anak dara yg malu2, jadi bun pun tak gebus.. tp tak la bentan hehe.. masih boleh dingap, cuma tak cun nak posing. Luqman siap ngap 2 bj tu. Dia dah asingkan, tak nak bg org lain makan yg dia punya, sbb esok nak bf dgn roti tu dan bawak bekal ke sekolah..

Tak per, never give up, esok2 buat lagi, kan ijah kan... Jadi nak mengisi slot tayangan utk malam ni, K.Nor godek Iced Chocolate by maya zakri ni.. nyaman sungguh anak tekak minum ni. Cam biasa, ejjas tak leh tidak hehe... tuan resipi suruh tuang jer susu dlm gelas tp K.Nor blend susu tu dgn ais dlm FP. Jadi cam smoothie , sedap sangat.. susu kotak dah la tinggal sekotak jer, tu pun bila buat sekotak tambah dgn ais yg diblend sama, dpt la 3 gelas iced chocolate nih.. kena buat lagi nih.. anak2 tak puas minum.

No comments:

Post a Comment