f Secubit Garam: Sup Cendawan

N3 Terkini

Wednesday, May 13, 2009

Sup Cendawan

Salam...


Hari ni masak simple jer, Sup Cendawan + daging + carrot + kentang. Kira complete dah kan, tak payah masak sayur lain lg. Pastu tambah dgn ayam goreng.. cukup la tu.. Jom makan..

2 comments:

  1. wow, nampak menyelerakan la kak nor...tp nape tak letak resepi...utk org2 mcm sy ni resepi mudah pun nk jugak...heheh...tq

    ReplyDelete
  2. salam sha, hehe.. aritu tak ada permintaan.. ok2 k.nor dah update resipi sup cendawan ni kat sini http://secubitgaramnor67.blogspot.com/2009/06/butter-prawn-2.html

    sha tambah jer cendawan kering kalau sya suka ya.. kaedah dan bahan2 lain tu sama jer.. slmt mencuba :)

    ReplyDelete