f Secubit Garam: Pulut & Serunding Daging

N3 Terkini

Friday, May 1, 2009

Pulut & Serunding Daging

Salam di pagi Jumaat yg mulia...


Hari ni, tuan rumah tak masak, kena gantung periuk utk tengahari ni.. Menu dinner tak tau lagi..Ada 2 kenduri yg perlu dihadiri, so......... layan jer la pulut & serunding daging ni. Pulut ni balance yg buat ketupat sotong semalam. Mmg dah plan masak pulut lebih skit, nak makan dgn serunding daging. Semalam dah kekenyangan dgn ketupat sotong dan cupcake, jadinya pagi ni preheat balik pulut tu... Sedapnyer.......... K.Nor mmg hantu pulut2 nih... jom makan..

4 comments:

  1. salam k nor, anak2 ayu pun suke bangat pulut nie...

    ReplyDelete
  2. w'salam ayu... ooo anak2 peminat pulut gak ya..

    ReplyDelete
  3. salam k nor..anak sue yg pompuan tuh pun sukaaa sgt ngan pulut..lama dah tak buat pulut2 nih..nmpk sedap la pulak tu k nor..camne ni eh..mcm nak kena buat sendirik je nih..heee :D

    ReplyDelete
  4. w'salam sue, nak offer yg K.Nor pun dah abis, so Sue kena buat gak la kan..

    ReplyDelete