f Secubit Garam: Chocolate Layer Cake

N3 Terkini

Monday, May 25, 2009

Chocolate Layer Cake


Jom kita menambahkah lemak2 tepu kat badan, dgn Chocolate Layer Cake. Tp resipi asalnya Chocolate Roll Cake by Yani, puan tanah MyR. Dah pernah buat dulu dgn kaedah roll, tp tak mejadi ler. Leper jer roll ku. Jadi K.Nor amik jalan mudah, buat layer jer. Memang sedap kek ni, si anak dara pun suka sgt. Biasalah kek coklat berpadu dgn creamcheese, mmg best kan.. Jom kita makan..


K.Nor tak ada kebun stoberi nak posing atas kek cam mak yung kat jepun nun. Letak aje la buah naga, biar la tak se menggiurkan cam letak stoberi.. Ina, poskan akak stoberi 3kg!!! ^______^

4 comments:

  1. aduhai kak nor..sungguh mengiurkan..idea utk potluck housewarming party esok..thank you.

    ReplyDelete
  2. ye la knor...lebih senang nampaknya kalu buat layer biasa dari roll yetak..ni pon nampak cantik ..hmmm...saya terpikir2 agaknye kalu kita blend dragon fruit tu + sikit icing sugar dan letak atas kek gantikan ganache pon mcm ok kot heheh..

    ReplyDelete
  3. cantik gak tu shita, kaler dia pun menawan. apa kata letak jelly skit, ada rasa masam2 manis, lagi yummy tuh

    ReplyDelete