f Secubit Garam: Gift Lagi...

N3 Terkini

Thursday, May 7, 2009

Gift Lagi...

Ermmmm... cantik tak? Ni pun salah satu gift utk K.Nor, dari siapa, tak leh nak beritau. Kot nanti ada yg jeles. Sememangnya dan teramat pasti ada yg akan jeles..hehehe Mengikut kata org yg memberi, ni adalah salah satu dr koleksi Vantage. Cute sgt bekas ni, dan K.Nor amat2 hargai dan menyukainya.. Jutaan terima kasih daun keladi buat si pemberi.. Sambung sendiri la ayat selepas tu ya.. hehehehe.... mmmmmmmmuaaaahhhhhh utk anda tersayang...

6 comments:

  1. cantikkkknyaa... bekenan tengok..yg kecil kat atas tu utk letak smbal ke

    ReplyDelete
  2. jeles!!!!!... jeles!!!... suka tgk tp x minat kumpul pinggan mangkuk ala inggeris nih... jeles ttp jelesss... hehehe.... kak,ana ader masa tebus kupon aritu amik masa g umah k masz nanti ana nk posing jugak!! x kira... wakakakaka... ntah la nk buat apa ngan benda tuh.. hehehe...

    ReplyDelete
  3. Takkan satu jer yg berisi, nanti jeles plak yg dua lagi...

    ReplyDelete
  4. Nor, jeles tul akak tau..sapa lah yg baik hati sgt bg set vantage tuh..akak mmg minat brg2 dan koleksi english ni...cantik bekas tu.

    ReplyDelete
  5. sorang lg jeles ya... sememangnya si pemberi org yg sangat baik hati.. seru2 la skit k.ummi kut2 dia dengar pastu dia bg k.ummi lak nanti :D

    ReplyDelete