f Secubit Garam: Nasi Goreng Planta

N3 Terkini

Tuesday, May 5, 2009

Nasi Goreng Planta


Ni la menu arini.. Dah banyak hari Luqman request nak nasi goreng planta. Kes tengok iklan kat tv ler.. Cari resipi kat MyR, ada nasi goreng mentega by dayang jack. Tak per la dayang ya, K.Nor edit guna planta jer.. Lain kali wat guna butter lak, sbb sedap. Cik abg yg kureng dgn nasi goreng pun boleh kata sedap, sbb kena gu dgn daging merah tu.. So lain kali, males2 nak masak, boleh ler wat lagi nasi goreng ni.. Jom makan...

2 comments:

  1. k nor, sekali sekala mkn simple2 ni mmg sodapp... kena plak ngan gu die yg best tu... mkn ngan ikan masin pun best tuee...

    ReplyDelete
  2. aymy mmg sedap makan td, biarpun yg simple2 gitu.. sedap gak ya makan dgn ikan masin? mmg nak try lg tu.. ikan masin yg goreng dgn potongan bawang besar dan cili merah... eeiii sodap!!!

    ReplyDelete