f Secubit Garam: Chocolate Ball Cake

N3 Terkini

Saturday, May 2, 2009

Chocolate Ball Cake



Salam...

Hari ni dapur masih tak berasap. Ada satu lg kenduri yg perlu dihadiri. Ni choc ball cake, hasil dari balance cupcake yg tak abis dideco.. Mood mendeco dah ilang ntah kemana, bersama lebah2 kut hehehe.. So, dari termenung gitu jer cupcake tu, K.Nor buat la menjadi ball cake.. Moist sgt2 sbb cupcake tu dah sememangnya moist, kalau ikutkan resipi ball cake asal, kena guna kek span. Tak per la, tak buat tak tau kan... jd la triple chocolate. Pada org yg tak suka manis2 kena kurangkan la jem dan coklat cair tu ya... Resipi ambil kat rumah mak lang..


Jom makan.... jgn berebut ya....

IJAH.... resipinya di sini ya...........

4 comments:

  1. k nor, bestnya bola2... aymy amik 3 bijik ekk... tenkiu... hehehe...

    ReplyDelete
  2. 3 jer.. cukup ke tu? hehehe.. amik ler...

    ReplyDelete
  3. fuhh resepi yg harus dicuba, cam tak susah aje membuatnye.

    ReplyDelete
  4. senang jer tu naiz..lenyek2, gentel2.. golek2 insyaallah jadi.. :D

    ReplyDelete