f Secubit Garam: Kerabu Ayam

N3 Terkini

Thursday, May 28, 2009

Kerabu Ayam


Ok, kita layan Kerabu Ayam by cikgi@ostajah Azie. Azie, akak buat dua versi tau, jgn marah ya.. K.Nor buat satu adunan jer tp bahagi dua utk test rasa.


Yang ni, bulat2 ikut resipi Azie yg makin bulat tuh hehe... Sedap tau, cik abe pun kata sedap td.


Yang ni versi mengedit, tak letak daun limau purut dan sos cili tp tukar kepada daun ketumbar dan sos ikan. Not bad gak rasanya. Saja jer la, testing2 nak tau camna rasa bila tukar bahan perisa tu..

5 comments:

  1. uiii meleleh air liur aihhh tengok krabu ni.. nampaknyer kena masuk listing untuk minggu ni ler..

    ReplyDelete
  2. wah nampak sedap nih...terliur nengok...

    ReplyDelete
  3. k.zai, jaga2 basah keyboard tu.. :D

    aisyah, cuba la aisyah.. simple jer

    ReplyDelete
  4. kalu nengok resepi kerabu memang tak leh tahan nii :)

    ReplyDelete
  5. cun09 ... kerabu sentiasa memikat selera kan..

    ReplyDelete