f Secubit Garam: Kek Marie Koko

N3 Terkini

Saturday, May 30, 2009

Kek Marie Koko


Aisyah request kek batik ni lama dah, cuma si emak tak dtg seru lg nak buat. Lagi pun tunggu Naim balik dulu la baru nak buat. Memang kegemaran dia org berdua ni.. eh Along pun suka gak, kan Along kan.. Dulu dah pernah try resipi kek batik Yatiezaini, kali ni cuba resipi Ita lak. Tapi Ita guna nama Kek Marie Koko. Mak yung Hana pun rekomen resipi ni, sedap dan tak melekit katanya. Thanks Ita dan Ina..

5 comments:

  1. Lama tak makan kek batik ni..suke letak kacang n coklat banyak2 :)

    ReplyDelete
  2. wah posing maut kek tu...cun ahh...kalu dah ngap seketui dua lagi masyukkkkk...

    ReplyDelete
  3. nama asal yg dpt dr sepupu ialah kek sarang semut. tapi rasanya kek sarang semut tu mcm kek gula hangus. tu yg tukar jadi kek marie koko wpun ramai yg panggil kek batik...

    ReplyDelete
  4. kak e click kat link tu tak dapatlah :(

    ReplyDelete
  5. blogresipi.. ooo boleh letak kacang gak ya..

    aisyah.. kek jer posing maut, tuan dia tak leh posing maut.. bahaya... :)

    ita.. kalau kek sarang semut biasanya org panggil kek gula hangus kan.. ok gak tu bg nama yg lain skit dr kek batik

    k.e.. nor dah tukar link resipi tu..

    ReplyDelete