f Secubit Garam: Posto.. Posto.. eh.. Parcel... Parcel.....

N3 Terkini

Tuesday, May 5, 2009

Posto.. Posto.. eh.. Parcel... Parcel.....

Salam....

Last n3 for today.. ish.. spekong jap.. sepatutnya kena cakap siam la, sbb nak kaitkan dgn n3 malam ni.. tak per la.. maleh nak bukak kamus siam..

Tengahari td, courierman dtg rumah K.Nor.. Dah agak dah, ada parcel utk K.Nor ni.. Gumbira rasa di hati, terima parcel dr org jauh.. Nun jauh dari seberang sempadan.. Mesti dah tau kan sapa pengirimnya, nampak tak stamp chop tu gambo gajah... Sapa lagi kalau bukan dinda ijah tersayang, nunnnnnnnnnnnnnnn jauh di Bangkok..

Justify Full
Dia dah cakap parcel ni akan sampai dlm minggu ni.. Ni hadiah dr dia , utk org2 yg mula2 tinggal jejak kat shoutbox rumah dia masa mula2 dia uar2kan yg dia dah buat rumah.. Org pertama bg komen ialah Zie, K.Nor no2 dan Izah no3 (kalau tak silap la)... Yang Zie pun dah sampai tengahari td.. So yg lain2 yg tak berkaitan, jgn nak jeles ya.... ^____________^

Ni dia gift dari dik ijah comel.. gift tu pun comeeeeeeelllllllllll bangat.. dia kata, handmade tuh.. TQ dear, memang K.Nor suka beg tu, cantik!! Sampaikan anak dara ku pun berkonan gak tuh.. Sekali lg, thank U soooooooooo much ika... saaaaaaaaaaaaaaaaaaayang dia...



Ni la rupa yg lebih jelas skit.. nampak kan, ada stripe mengelilingi beg tu (diletakkan ribbon besar kat atasnya).. Gambar yg 1st tak nampak stripe kes tertindih di beg kecik tu.. Memang cantik tau... Dan satu lg nak jawab sebelum org lain duk tanya, ika tu "jahit" beg ni kat kedai ya. atau dgn kata lain, jahit pakai bhat.... hehehe masa mana lah mek siam tu nak menjahit, duk pegang iron jer manjang... hehehe

5 comments:

  1. k nor, betul la... beg reben ijau tu sgt comeyy...

    ReplyDelete
  2. cantiknya beg ni...kat belah belah sana mmg banyak kraf yang cantik cantik sb dorang sangat kreatif

    ReplyDelete
  3. nanti nor upload satu lg gambar.. yg tu tak nampak full rupa beg tu..

    ReplyDelete
  4. seronoknya dapat hadiah eekkkkk

    ReplyDelete
  5. sapa tak sronok k.e, hadiah kan.. :)

    ReplyDelete