f Secubit Garam: Nasi Beriani Karam

N3 Terkini

Friday, May 29, 2009

Nasi Beriani Karam


Hari ni anak teruna no2 balik dr asrama, sbb sekolah dah start cuti kan. Jadi si tukang masak pun masak ler yg spesel sket. Nasi Beriani Karam ni K.Nor amik kat rumah CMG. Ni dah 2nd time buat, mmg cerewet sket, tp puas hati dpt makan nasi beriani gini. Thanks Che Mat, kongsi resipi tu, kalau tak mmg fail masak nasi beriani.



Semua dah siap hidang, air pun dah ready, jom makan ...

4 comments:

  1. sedap...sedap...sedap...nak tumpang sekali...

    ReplyDelete
  2. Sedapnye!!! nak tumpang jugak :)
    Cantik2 gambar di blog akak ni..saya link ke Blogresipi saya ek.Tq. :)

    ReplyDelete
  3. Sedapnya....walaupun Watie tak makan ayam.....memang spesial lah...Suka anak2 Nor...

    ReplyDelete
  4. aisyah, blogresipi.. jom2 kita makan

    blogresipi tq kerana sudi linkkan

    watie.. cuba buat dgn daging atau udang pun boleh

    ReplyDelete