f Secubit Garam: Thank U

N3 Terkini

Thursday, November 19, 2009

Thank U

SALAM BUAT SEMUA...



Malam ni ada n3 special sket dr K.Nor. K.Nor nak berkongsi kegembiraan dan rasa terharu dgn semua yg mengunjungi rumah K.Nor yg tak seberapa ni.

Sebenarnya hari ni adalah hari yg cukup menggembirakan K.Nor bila melihat angka hits kat bawah nun dah pun mencecah 100 000. Kalau nak dikirakan, blog ni masih setahun jagung, eh tak sampai pun setahun dan sebenarnya masih belum sampai 8 bulan. K.Nor memulakan hidup sbg seorang blogger pd hari ulangtahun perkahwinan K.Nor bersama suami tersayang yg ke 21 pada 31 Mac 2009 yg lalu. Haa.. betul la tu tak sampai pun 8 bulan usia blog ni. Alahmdulillah.... kini dah pun melebihi 100 000 hits.

Dari itu, K.Nor nak ucapkan jutaaaaaaaaaaan terima kasih buat mereka tak kira lah yg menjadi pengunjung tetap atau tak tetap ke secubitgaramnor67 ni. Juga buat mereka yg menjadi follower atau pun tidak. Yang sentiasa meninggalkan jejak samada di n3 (terutamanya Ain kan..) atau di shoutbox. (tapi pada yg nak timbulkan hura hara di shoutbox maaflah kalau komen anda K.Nor delete.. K.Nor tak minat dgn keadaan sedemikian.. jd sila la ke tempat lain). Juga kepada silent reader K.Nor hargai kehadiran anda. Mcm K.Nor dulu la sebelum jd blogger dan sekarang ni pun, bila berkunjung ke rumah org lain, tak semestinya tinggalkan jejak kan.. namun rumah anda sentiasa K.Nor kunjungi.. insyaallah...

Semoga ukhwah di antara kita semua berkekalan mesra hingga ke akhir hayat walaupun ramai antara kita semua tak pernah bertentang mata lagi kan... Semoga tuhan izinkan utk kita bersua muka secara nyata dan bukan hanya melalui alam siber jer..
Insyaallah....

16 comments:

  1. Salam Nor...Tahniaaaahhhhh!!!! Itu menunjukkan Nor sentiasa disenangi dan mereka yang berkunjung ke sini pastinya merasa selesa dan kenyang mata memandang di sini..hehee...Semoga ini akan menjadi inspirasi dan pendorong untuk Nor terus berblogging dan mengikat silaturrahim melalui alam cyber ini..Jangan ambil peduli yang memeningkan kepala just masak sedap2 lagi eh...pi korek lagi resepi sedap2..Ummi nak cilok jek..hehee....salam sayang dari Ummi...muaaahhhhhhh!!!

    ReplyDelete
  2. tahniah akak Nor...Su slalu singgah umah akak utk tengok apa resipi menarik...boleh mencuba kat umah sekiranya kekeringan idea apa nak masak...tq so much atas segala ilmu masakan yang diberikan...

    ReplyDelete
  3. tahniah kakkkk....baru setahun jagung, dah hit angka yg ke 100,000 dah. Memang patut pun sbb blog akak ni mmg menarik tertarik d bomb!!! Byk ilmu masak memasak yg dpt sy cedok dr blog kak nor. Gambar2 pun sungguh menarik!!!! Frankly speaking, sejak berblogging lah, saya mula suka utk belajar memasak seriuosly especially baking membaking ni!!!

    Doakan semoga kak nor akan terus berblogging dan terus sudi berkongsi ilmu dgn saya dan rakan2 bloggers yg lain. Tahniah again!!!!

    ReplyDelete
  4. Tahniah kak norrrr..ye laa..ramai suka datang blog akak nih..sue pun suke gak...kalo nampak petak komen atau shoutmix pantang kalo x tinggal jejak..kalo x tinggal jejak tuh mesti smthing wrong..huhu...
    Teruskan berblogging eh kak!KIPIDAP..lepp uuu..muahhh

    ReplyDelete
  5. tahniah kak sifu akak banyak mengajar saya terima kasih yg tak terhingga.alamak jiwang la pulak

    ReplyDelete
  6. tahniah kak nor...mcm ain ckp(errrr..kak ain ke) sejak slalu singgah blog k.inah n the gang(tme tuh xda blog),saya bsemangat nk msk best2 gitu.. trima kaseh utk akk coz bg ilmu pd saya nih... i leeeeeppp u tuuuu

    ReplyDelete
  7. k.inah tu sifunye akk kan?? hmmm tlupa nk mention..tq sifu..

    ReplyDelete
  8. Tahniah Nor...moga angka itu akan berlipat kali ganda...dan moga kita kekalkan ukhwah yang telah terjalin...Amin!

    ReplyDelete
  9. Salam kak Nor,
    Tahniah, tahniah. :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah kak nor... ni silent reader akak ni dah menjelma... heheh selalu ke sini tapi jarang tinggalan jejak... sekadar suka membaca, sambil klik nuff akak...

    Moga maju jaya berblogger... heheheh sama2 ler kita ye..

    ReplyDelete
  11. tahniah kak nor ,
    saya tiap hari berkunjung ke sini
    carik idea nak masak hehehe :-))

    salamm .. 1st time mencelah hehe

    ReplyDelete
  12. Tahniah K.nor...teruskan usaha murni ini...

    ReplyDelete
  13. Tahniah K.Nor. Sama-samalah kita terus berblog dengan ikhlas.Niat yg baik selalunya di beri ganjaran yg baik juga.Jom kita tulis lebih banyak cerita dan resepi lagi......

    ReplyDelete
  14. tahniah...kak pun selalu masuk sini...blog kak dah hampir 6 bulan rasenya tapi baru masukkan freecounter tu minggu lepas...blog u ni mmg best teruskan keep it up...

    ReplyDelete
  15. salam kak nor ^_^

    tahniah untuk "umah secubitgaramnor67"
    tq untuk resepi yang saya penah amik dr "umah" kak nor ^_^

    semoga ukhuwah kita berpanjangan...

    ReplyDelete
  16. salam buat semua pengomen.. ramainyer.. hehe tq2

    ummi >> w'salam ummi dear!! tq2..sayang dia kembali.. mmuuuuuuuuuuuah..

    ermm nor tukang korek, ummi tukang sambut buat ya.. hihihi.. insyaallah..

    mamasyaza >> terima kasih juga kerana sudi mencuba... kita kongsi2 ilmu sesama ya..

    ain >> wahh.. bom tu meletup tak? kang dikatakan pengganas lak hihi.. tq2 buat ain yg sentiasa hadir memberi komen.. bermakna ain yg sentiasa menjadi pengunjung tetap kat rumah ni kan..

    sue >> tq2 lap u 2 dear!

    mimi >> ermm tak lah sampai tahap sifu lg akak ni mimi.. masih banyak benda yg tak tau dan nak belajar ni..

    psst! jgn jiwang2.. kang hujan, pastu banjir lak.. dah la hujan baru nak berhenti rehat kejap malam ni nih.. hehe

    fmina >> lep u 2 mina.. tq sudi jd pengunjung gak ya.. ilmu yg tuhan pinjamkan utk akak ni sikit sgt jer.. so nak la kongsi sebelum dia ambil kita atau ilmu tu balik nanti.. kurangnya ada gak manafaat kan..

    ina hana ke? mula2 buat blog dia tak tau gak, masa tu dia duk cuti2 m'sia kat sini dulu.. tp bila dia balik ke jepun, mmg ada k.nor duk belajar ttg blog dgn ramai teman2 blogger termasuk ina tu.. tq buat semua.. mmmuuuuuuuuuah!

    watie >> insyaallah.. amin.. thanks..

    nurindah >> mekasih nur.. :)

    noorhodza >> ermm hari ni timbul ramai lak silent reader ya.. hehe.. thanks buat noor ya.. dan thanks jugak kerana dah klik2.. insyaallah nor kunjung balas klik2 gak.. :)

    idup blogger! hihihi

    jiejah deen >> w'salam..segalanya bermula dgn kali pertama kan.. singgah dan tegur la lagi nanti ya.. moga2 kemesraan bertambah erat di antara kita smua.. tq buat jiejah..

    e-na >> insyaallah.. thanks ena.. insyaallah

    azian >> insyaallah.. mmg niat awal mengadakan blog ni kerana nak kongsi ilmu yg tuhan pinjam kan ni sesama kita dan bukan nak menunjuk pandai. k.nor pun masih banyak benda yg nak belajar dr org lain gak.. so sama2 la kita belajar ..

    nor64 >> thanks k.nor.. hehehe nama serupa, cuma tahun jer yg membezakan kita kan..tq ya sudi jd pengunjung rumah nor..

    liza >> w'salam liza.. terima kasih dr k.nor (wakil rumah secubitgaram hehe)

    insyaallah.. ermm bila kita boleh jumpa ya.. duduk dah sebandar rasanya.. tp tak berkesempatan bersua muka..


    fuh... legaaaaaaa... bila dah abis jawab komen..
    tq again.. tq2..sayang anda semua.. :)

    ReplyDelete