f Secubit Garam: Telur Masak Sambal

N3 Terkini

Wednesday, November 11, 2009

Telur Masak Sambal

Hari ni masak menu yg simple jer. Apakah kerana tiada mood nak masak atau saja2 nak makan menu simple pulak? Sebetulnya memang K.Nor terasa nak makan telur masak sambal ni. Dah lama tak makan, tu yg teringin sgt td. Ni la menu K.Nor sekeluarga hari ni, telur masak sambal, pastu ayam goreng berempah dan kobis celur. ermmm simple jer kan.. tp sedap dan menyelerakan bila dimakan dgn nasi panas2.. Alhamdulillah...

7 comments:

  1. Gosh! KakNor...this is so unfair to me...kekekeke!

    Love drooling nih! I feel so hungry after seeing ur egg sambal! Love suke simple2 like this! ;)

    Tolong bagi sepinggan! :)

    ReplyDelete
  2. Menu2 simple ni yang sedap n senang nak masak kan kak..

    ReplyDelete
  3. love >> uish... malam2 buta ni pun nak makan nasi lagi ke.. hehehe.. kita tukar dgn nasi daun pisang love ya.. :)

    e-na >> betul tu.. berselera jer bila makan kan..

    ReplyDelete
  4. anak saya yg sulung suka telur masak sambal ni. lg2 kalau tok mak dia yg buat. memang sedappp!!!

    ReplyDelete
  5. mmmm....terliurnya tengok telur masak sambal ni...dah lama tak makan...

    ReplyDelete
  6. Kak.Nor...lamanya saya tak mkn telur sambal yg mcm gini...kalau kat kg saya..kalau kenduri kawin akan dpt telur rebus byk...dan slalunya akan buat sambal camni...nyumnyumnyum..sedap nya..kalau p berkelah masak telur gini..perghhh...air sungai yg mengalir pun bole benti nihhhhh...

    ReplyDelete
  7. ain >> kena la berguru dgn tok mak tu.. :)

    ima >> ramai gak yg suka lauk sambal telur ni ya..

    lieza >> betul la tu, kalau kat ganu ni, time kenduri biasanya ada la wat telur sambal gini sbg lauk sampingan

    ReplyDelete