f Secubit Garam: Mee Goreng

N3 Terkini

Saturday, November 14, 2009

Mee Goreng

Layan gambo aje la ya.. semua dah licin masuk pewut.. mungkin ada yg dah selamat sampai kat indahwater :D

Tuan rumah bz sket arini, keluar awal pagi g kuliah balik tak balik tengahari lepas shopping barang baking dan barang dapur dgn cik abe. Lepas solat zuhur keluar lg dgn anak2 g lunch kat kedai pastu menuju ke K.Berang utk ziarah ayahanda K.Nor. Malam dapur cuti lagi, tapau jer makanan kat kedai. Alaa... sesekali jer, apa salahnya kan.. Tukang masak pun nak amik cuti gak, dan dapur pun nak MC gak kan.. syian dia tiap2 hari duk guna dia, dr celik mata sampai la nak titun. So arini kita bg rest kat dia hehe..



Menu breakfast pd td, mee goreng. Pekena dgn keropok lekor Bukit Tok Beng dan perahkan limau kasturi.. Pastu air kopi satu mug..... ermmm... layaann..... :)

4 comments:

  1. seronoknya tengok mee goreng kak nor meriah ngan udang!!! sukaaaaa!!!!

    ReplyDelete
  2. betul tuh kak ain..udang tuh mengode jek..tuh bukan kopok leko ke tepi tuh...yg tu ader belen kot kak?hehe(x reti bahse tul)

    ReplyDelete
  3. amboi akak sedapnya...tambah2 ada udang..memang faveret

    ReplyDelete
  4. ain >> k.nor mmg suka buat mee letak udang atau daging.. baru best!

    sue >> yer la tu kepok lekor yg duk tepi mee.. nak kopok ek.. meh la ada dlm freezer ni. nak makan yg fresh pun boleh..

    mamasyaza >> sama lak febret kita ya su :)

    ReplyDelete