f Secubit Garam: SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA

N3 Terkini

Wednesday, November 25, 2009

SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA


Di kesempatan ni K.Nor sekeluarga ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA buat semua pengunjung ke rumah K.Nor ni. Tak kiralah anda sebagai seorang blogger atau pun tidak. Andai sbg seorang blogger, sudi2kan lah gantung kad ni di rumah masing2 sebagai ingatan tulus ikhlas dr K.Nor. Semoga ukhwah di antara kita bertambah erat dan mesra hingga ke akhir hayat. Kalau bukan blogger tu, boleh gak nak amik kad ni. Print dan tampal kat mana yg anda suka ya.. :)

Andai ada salah silap K.Nor sepanjang K.Nor on air ni jutaan ampun dan maaf K.Nor pinta. Yer la kan, kita tak sedar pada tutur kata, gurau senda dan tegur menegur kita setiap hari mungkin ada yg menyentuh perasaan org lain. Sebagai hamba DIA yang hina yg tak boleh lari dr membuat kesilapan, apa yg termampu kita lakukan hanya memohon ampun dan maaf. Seseungguhnya memaafkan seseorang adalah satu perbuatan yg mulia. Lagipun sebesar mana kesalahan hamba pd tuhan penciptaNYA sentiasa diampunkan bila dimohon keampuanan secara ikhlas kecuali dosa mensyirikkanNYA. Semoga kita semua sentiasa mendapat petunjuk dan hidayah dari NYA dan tergolong dlm golongan org yg beruntung di dunia dan di akhirat .... amiin.....

4 comments:

  1. Selamat hari raya aidil adha dan maaf zahir batin juga!!! terima ksih atas e-kadnya tu!! nanti saya amik ye.

    ReplyDelete
  2. salam nor..ct x berapa sihat ni. Selamat hari raya aidil adha juga buat nor dan family. moga pengorbanan kita akan di terima oleh nya.

    nanti ct amik gantung di galeri pamera ya. tr kasih nor.

    ReplyDelete
  3. salam kak Nor ^_^

    salam aidiladha dan mohon kemaafan ^_^

    ReplyDelete
  4. ain >> tq sudi amik ..psst ain, nanti wat balik ole2 dr doha ya.. :)

    CT >> ermm patut lama tak nampak, tak sihat ya.. semoga cepat sembuh ya CT, kang nak pegang tali lembu takleh lak hihihi

    liza >> sama dng k.nor, maafkan kalau ada silap dan salah ya.. slmt hari raya

    ReplyDelete