f Secubit Garam: Mihun Soto

N3 Terkini

Sunday, March 21, 2010

Mihun Soto

Di sana sinun org duk buat Mi Bakso kan.. Tak per.. lain kali cuba yg tu sbb anak2 nak makan mihun soto kegemaran dia org ni. Cam biasa K.Nor guna resipi Diana MyR. Yang bulat2 tu telur ya.. yer la kan, dah musim cuti ni, banyak kenduri kawin maka banyak ler telur rebus yg dapat. Dah dibuat masakan sambal telur tu pun masih ada balance. Letak ajer la dlm mihun soto, sedap gak.. tak la membazir gitu jer kan.. Ok la.. not in the mood to pot pet banyak2.. Layan jer la ya menu repeat ni..

5 comments:

  1. salam akak...

    sodapnyeeee ^_^

    ReplyDelete
  2. liza >> w'salam.. ehhehe cepatnya masuk :)

    ReplyDelete
  3. salam kak nor...emm memang nampak sedap!!kat umah ni pun suka gak mihun soto ni...tp kurang rajin nak membuatnya...huhu

    ReplyDelete
  4. salam... ann baru jer teringat nak masak soto..skali jenguk sini kak nor dah siap buat... dah lama tak mai sini..makin berseri 'umah' kak nor...

    ReplyDelete
  5. ima >> w'salam ima.. kat rumah ni semua suka gak tp tu la kan.. nak buat tu kena tunggu anak2 ada baru boleh buat. remeh sket nak siat2kan ayam nak buat bergedil kan..

    ann >> salam.. tak ada la berseri mana pun.. cat pun masih yg dulu gak.. tak bertukar cam org lain.. k.nor pun still the same person :)

    ReplyDelete