f Secubit Garam: Gift lagi....

N3 Terkini

Thursday, March 25, 2010

Gift lagi....

Salam di malam Jumaat...

K.Nor dpt hadiah lagi.. hehe... Ada yg jeles? Meluat? Alaaa... jgn la jeles..jgn la meluat... Bukannya sokmo2 K.Nor terima hadiah2 nih.. Tahun ni cukup meriah .. dah 30 hari birthday K.Nor tapi masih lg terima hadiah.. Alhamdulillah.. sukerrrr sgt.. Sapa tak suka hadiah?? Tipu la kan.. Mana ada org tak suka dpt hadiah..

Kali ni K.Nor dpt hadiah dr sorang lagi adik tersayang.. nun di hujung tanah air... Tiap2 tahun mesti dpt hadiah birthday dr dia ni.. Mudah2an Allah membuka pintu rezeki seluasnya buat dia sekeluarga. Semoga dipanjangkan umur dan dipermudahkan segala urusan..


Yg ni jam bergelang kristal.. (betul ke nama dia gitu ek.. )
cantik2... :)

Satu set pisau pemotong, ada utk pizza, cake dll..
wahhh sukerrr sangat.. tq2

Ada brown purse yg sweet.. mmg kegemaran kalau kaler brown nih.. :)
mmmmuah tuk adik sorang nih hehe

Ehh... terlupa la pulak nak snap 2 lagi item.. rasanya bukan birthday gift kut.. sbb mmg dia dah janji lama dulu nk hantar benda tu.. tepung takoyaki dan bonito flakes.. alhamdulillah.. kebetulan stok bonito flakes mmg dah pinish.. mentako lagi la nampaknya lepas nih.. hehe mekacihhhhhhhhh dear.. kiss & hug for **** semoga dipermudahkan dan selamat semuanya ya... amiiin...

4 comments:

  1. mmg jellllllllleeeesssss....!!!! kenan kt purse tu...hehehe

    ReplyDelete
  2. kita pong jeles jugak...! (sbb x dpt hadiah)he..he.., pas ni, pisau tu potonglah macam eh.., jgn salah potong dahlah ya nor! jam tu, brgaya sakanlah cik nor kita ni ya? dan blh kepit sekali brown purse tu.., kalah mak datin kot..????

    ReplyDelete
  3. amboi akak, seronoknya dapat banyak hadiah...hari tu kan, akak ada tak janji ngan kita nak bagi kita hadiah? hadiah...er...hadiah...bakul sampah...ki ki ki

    ReplyDelete
  4. azita >> hehe... nor pun suka purse tu :)

    am >> ish.. mana ada boleh kalahkan mak datin.. kita org biasa2 jer

    gerau >> eh yer ke? bukan ke gerau kata nak kertas bungkus hadiah .. hihi

    ReplyDelete