f Secubit Garam: Jom Join Bengkel Fotografi

N3 Terkini

Thursday, March 18, 2010

Jom Join Bengkel Fotografi


KEPADA SESIAPA YG INGIN BELAJAR "MENEMBAK" DAN MEMANTOPKAN LAGI SKIL MENEMBAK BOLEH LAH JOIN BENGKEL FOTOGRAFI YG BAKAL DIADAKAN TAK LAMA LAGI NI..
TQ IN ADVANCE :)
(utk paparan yg lebih jelas sila klik pd gambar)



7 comments:

  1. Nor, cakap kat cik abang Nor, tggu Ummi beli DSLR dulu laaa..baru buka kelas..hehe..bila la nk dpt nih! Anak2 mintak duit bergilir2 jek..xdan nk penuh tabung..wakakaa..sabauuu je ler..Tp kalu dah beli, mst cari Sifu ni nak belajor..boleh kan? heheee...(*muka x malu ni..x kiraaa!!)

    ReplyDelete
  2. ummi >> takper.. insyaallah bengkel foto ni akan ada lagi dan lagi lepas ni.. :)

    ReplyDelete
  3. Ni bagus ni nor...walau pun cik abang ct tu dah ada sijil harus terapkan lagi kuasa menembak ni kan. kalau dekat ct mesti nak join. minat gak dgn kamera ni. walau kadang2 nak pegang kamera CM tu boleh mengigil tangan menahan berat hehehe.

    Nor minat gak dengan kamera ker.

    ReplyDelete
  4. CT >> betul2 .. ilmu mmg perlu ditambah kan.. tu la.. kamera hb nor ya rabbi berat sungguh! tak larat nk pegang lama2 :)

    ReplyDelete
  5. salam..
    sy suka ngan blog kak nor ni..by the way, nak tya, kak nor ni ada adik pompuan x?muka sama mcm makcik saya kat trg....nama dia azizah...duk kat bukit besar...

    ReplyDelete
  6. ceriteraputeri428 >> alhamdulillah mekasih ya.. blog biasa2 jer ni.. tak ada pulak saya adik yg nama azizah tu.. pelanduk dua serupa kut :)

    ReplyDelete
  7. kak Nor, masuk sini terus je kenyang, blurrrpppp....alhamdulillah ^_^

    ReplyDelete