f Secubit Garam: SR again???

N3 Terkini

Sunday, March 14, 2010

SR again???


Tadi K.Nor dan famili sekali lg dinner kat SR. Alaaa bukannya apa, yg gi dulu tu Naim tak ada. Kebetulan dia balik rumah sempena cuti sekolah ni, kita org gi la sekali lagi. Lagi pun agenda malam ni pun meraikan seseorang. Yep.. meraikan ulang tahun kelahiran org tersayang.. Sapa? haaa.... cuba teka....


Ini la dia besday boy.. eh.. silap birthday dad hehe.. Hari ni 14 Mac adalah ulang tahun kelahiran cik abg K.Nor yg ke ........... ermm 48. Alhamdulillah.. telah dilimpahkan rahmat dan dipanjangkan usia utk bersama2 dgn keluarga tersayang.. kan..


Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim...
panjangkan lah usia dan limpahkan lah rahmat dan keberkatan Mu keatas suami ku ini. Jadikanlah dia seorang suami dan ayah yg beriman lagi bertaqwa kepada Mu. Berikan lah dia kesihatan yg terbaik agar dpt melaksanakan ibadah kepada Mu dan menunaikan tanggungjawab terhadap kami sekeluarga. Lapangkanlah rezeki dan jadikan lah dia antara org yg mendapat kejayaan dan kebahagiaan di dunia serta di akhirat nanti... amin... ya rabbal a'lamin...

5 comments:

  1. Belated Birthday wishes to Mr Tolahah!!! Happiness forever and keep producing beautiful pictures! :)

    ReplyDelete
  2. epi besday wat abg zo!! k.nor bg apa tuuuu???! hikhikhik... moga terus maju jaya dan murah rezeki selalu yer! kim salam abg kak!

    dari,
    Ina,Hamzah n famili.

    ReplyDelete
  3. Salam Nor, Selamat Ulang Tahun Kelahiran buat En. Tohalah yaa...semoga panjang umur, murah rezeki dan maju jaya dalam lapangan yg diceburi. Semoga kasih sayang bertambah2 kepada Nor dan seisi keluarga...amiiinnn...

    (*psst..baru sempat jengah sini, adik yg Gombak tu baru je pergi ke rumah adik lelaki Ummi pulak kat Indera Mahkota lepas maghrib td, 2 hari sakan berjalan2..hehe..baru habis mengemas2 rumah ni...)

    ReplyDelete
  4. Ehh silap pulak taip nama cik abang Nor tu..Tohalah lak...sorrii Encik Tolahah....mamun penat ni kot..hehe

    ReplyDelete
  5. love >> tq dear on behalf of my dear hb.. :)

    ina >> aminnn.. ermmm bagi? bg itu.. bg ini.. itu .. ini.. hehehhe.. insyaallah..

    ummi >> sib baik sempena besday dia.. kalau tak mmg nak kena saman hehe.. aminnn ya rabbal alamin.. mekacih ummi dear...

    wooo... baru berangkat pulang la ya.. sakan jalan2 ek..

    ReplyDelete