f Secubit Garam: Demam Award Melanda Lagi...

N3 Terkini

Wednesday, March 31, 2010

Demam Award Melanda Lagi...



Eh yer ke dah jadi Top Blogger?? Wah... sempena ulangtahun pertama blog nih.. Alhamdulillah.. mekasih banyak2 buat Ummi Kuantan dan AlongRoz yg sudi menghadiahkan award yg sungguh bermakna ni. Kena pulak tu digantung pd hari yg amat bermakna ni kan.. Ummi kan.. hehe Tq again.. Love U2 so much!!! mmmmmmmmmuah utk bb Liana gak :)

Ok kita tengok apa kehendak penaja :)

A :-Say thanks and link the person who gave you the award ~ Mekasih daun keladi ya Ummi dan Along


B :-Pass this award onto (?) bloggers you've recently discovered and think are fantastic ~~ rasanya dah ramai yg dpt award ni kan.. tak tau nk pilih sapa lagi.. Jadi amik jalan mudah K.Nor nk panjangkan award ni pada sapa2 saja yg sudi, yg selalu bertandang ke rumah K.Nor ni.. Jgn segan2 ya..


C :-Contact said blogs and let them know they've won the award.. ~~ dah datang tu amik aje la ya.. :)

No comments:

Post a Comment