f Secubit Garam: Gader2 lagi..

N3 Terkini

Monday, March 15, 2010

Gader2 lagi..

Ada yg jeles ke? hehe tak yah jeles2 la ya.. bukan nya sokmo2 K.Nor berkesempatan gader2 nih, sesekali jer.. hehe tapi.... seronokkkkkkkkk sgt!

Lebih kurang pukul 10 pg td, K.Nor dpt panggilan dr 'org tu'. Rupa2nya dia dan famili dah berada di K.Trg sejak 2 hari lepas! Dah pun seronok bercuti sambil dpt tangkap ikan toman kat Tasik Kenyir.. Bagus sungguh makcik ni punya plan, tak cakap siang2 nak datang, betul2 wat suprise utk K.Nor. Masa dia call tu, dia ada kat Taman Tamadun Islam dan K.Nor pulak dah siap2 nak ke pasar. Nak ajak makan kat rumah rasanya tak sempat sbb K.Nor sepatutnya awal petang td ada hal sket dgn cik abg. Pastu K.Nor mintak izin cik abg nak jumpa geng baik ni. Yer la bukan senang nak jumpa, duduk bukannya dekat kan.. Hari tu pernah jumpa sekali masa gader2 kat KLCC.. last year kut. Cik abg lak kata kita makan sekali la dgn dia org, kat TTI tu. Yeeehaaa... syok wehhh... tak yah pi pasar dan tak yah masak.. hehehe. K.Nor call 'org tu' dan setkan semua. Suruh dia call bila dah settle round kat TTI dan Masjid Kristal.

Hampir pukul 1.30tgh 'org tu' call cakap dah nak siap, tinggal bergambar kat Masjid Kristal jer lagi. Jadi K.Nor dan famili pun terus ke sana utk jumpa dan lunch sekali dgn dia org ni.. Alaaa rumah K.Nor dgn TTI ni bukannya jauh.. kalau jalan tak jam 5 min pun dah sampai..

Nak tau sapa si 'org itu'?? Jom .........

Haaa.... tengok tu, bila 2 org mak dara bertemu.... berpeluk sakan tuhhh....
Happy sangat!!


Ini lah dia 'org tu'.. Ton Myr or Ton Rumahku Syurgaku.. Kenal tak?
Mesti ada yg kenal kan...


Ni anak bongsu Ton, Iqbal yg sgt keletah.. dgn cakap yg sedikit pelat menjadi penghibur hati td.
Yang paling best sebutan teh o ais yg di sambung terus menjadi tehoais siap dgn slang london mari.. hehehe


Mulanya K.Nor yg plan nk belanja dia org makan tp akhirnya suami Ton lak yg amik bil dan gi bayar.. ermmm tak aci sungguh!! sori la Ton, Nasi Beriani Arab tak sesedap mana... Nanti bila dtg lagi, jgn lupa cakap awal2, kita makan kat rumah Nor ya... :)


Adegan wajib ... hehe

Mekasih Ton dan En. Megat kerana sudi belanja kita org lunch td. Maaf la ya sbb tak sempat nk bawak ronda2 K.Trg dan tak sempat nak bawak g beli kropok. Maaf sgt2 atas keadaan tak dpt dielakkan td. Semoga tak serik utk datang dan jumpa lg dgn Nor... Love u Ton.. mmmmmmmmuah!

3 comments:

  1. seronoknya kan kak, maka terikat lah kemesraan sesama umat Rasululullh. Teringin juga nak jumpa kak Nor.

    ReplyDelete
  2. eeeeeeee jelesnyerrrrrrrrr!!!

    ReplyDelete
  3. mcm penah jumpe je k.nor ni..akk duk area losong k???

    ReplyDelete