f Secubit Garam: Parcel.... Utk Sapa...

N3 Terkini

Thursday, March 11, 2010

Parcel.... Utk Sapa...

Haaa.... ini bukan parcel utk K.Nor, tp untuk anakanda nun jauh di mata tapi dekaaaaaaaat di hati :) Semua ni barang2 kiriman dia. Ada pelbagai perencah nasi goreng, kicap pekat pun ada. Yg tu special order sbb nak buat mee goreng mamak. Hari tu dia dah buat ikut resipi yg K.Nor duk biasa buat, katanya jadi tp kaler jer tak hitam. Kat Jordan tak ada stok kicap pekat, tu yg dia mintak poskan.

Lepas dah siap pack semua barang2, siap tape kotak pastu tengah wrap tup2 baru teringat lupa nak sertakan serai. Apa lagi cik abg berdesup ke pasar Chabang 3 utk membeli serai. Nasib baik belum sempat wrap dan ikat hehe..


Ok, dah siap semua. Dah siap pun wrap, dah ikat, nama dan alamat pun dah siap tulis. Skrg cik abg dah ada kat PO.. Mudah2an parcel ni akan selamat sampai ke tangan anakanda ku yg tersayang.. amiin...

8 comments:

  1. Salam K.Nor..

    Alamak K.Nor...sampai saya pakai kanta nak tgk address tuh....tak nampak..ada lindung2..dgn tali rafia lak tu...waduhhh...kalau tidak bole saya anta surat nak berkenanlan dgn anak bujang K.Nor tu...hehehehhehe

    ReplyDelete
  2. mudah-mudahan selamat sampai ya nor, cam tulah ek.. bila anak jauh diperantauan. hati ibu mana yg x trdetik memikirkannya! lagi2 jauh nun disana.. sesuap nasi masuk ke mulut pun kita tringatkan dia..!

    ReplyDelete
  3. mudah mudahan selamat sampai kat anak bujang kak nor yg hencem tu!!hihi

    ReplyDelete
  4. Ya laaa..bila anak2 jauh di mata,x kira la dlm or luar negeri..buat apa or makan apa pun igtkan diaorg kan...Sonok la Along makan n masak2 lepas nih..hehe..Agaknya berapa lama nk sampai parcel tu Nor? Jauh kan..

    ReplyDelete
  5. lieza >> hehehe mahal tu.. tak leh bg nampak jelas .. wehhh sorang lg ke nk masuk list! :)

    am >> amiin... gitu la apa yg seorg ibu rasa kan am..

    ain >> amin... mekasih ain...
    hehehe.. sempat lg tuh..

    ReplyDelete
  6. ummi >> biasanya paling cepat 1 minggu, kadang tu amik masa 2 minggu gak..

    ReplyDelete
  7. saya pun dok ngintai alamt anak teruna nor tu tp kureng nanmpak sbb rabun skit! mesti dia rujuk kat blog nor ni bila sampai waktu utk memasak... "apa mak aku masak hari ni agaknya", detik hati dia...

    ReplyDelete
  8. ita >> haaa... nk buat apa tu intai add dia.. hehe.. dia study kat Jordan University of Science & Technology (JUST), Irbid, Jordan :)

    alhamdulillah.. mmg dia masuk sokmo rumah nor ni.. :)

    ReplyDelete