f Secubit Garam: Makaroni Goreng..

N3 Terkini

Tuesday, October 6, 2009

Makaroni Goreng..


Menu berbuka semalam utk Cik Abg dan Aisyah, Makaroni Goreng yg main campak2 jer. Untuk si emak kiranya menu dinner. Mulanya mmg puasa gak dgn dia org, dah hari ke 6. Tup2 bulan mengambang di tengahari!! Cuma dpt 5 hari jer puasa, kena la continue minggu depan insyaallah..

3 comments:

  1. saya baru nak start posa semlm kak.hopefully dpt buat straight 6 la mggu ni. hubby x de ni, buka apa2 yg ada je lah.

    saya suka mn makaroni goreng biras saya. sedap semcm. uper2nya ada letak cis..patutlaaaa!!hehe

    ReplyDelete
  2. salam nor, samalah kita nor, dah 5 hari lagi satu hari lagi settle tetiba buln mngambang juga.. tapi dah nak habis dah insyallah esok leh continue posa lagi. pulak tu esok amalina priksa PMR mudah-mudahan dpt posa dan buat apa yg patut utk dia!

    ReplyDelete
  3. ain >> apa2 yg letak cis mmg ler sedap!!

    am >> all the best utk anak dara am tu ya..

    ReplyDelete