f Secubit Garam: Outing ke Bharat Plantation

N3 Terkini

Tuesday, October 20, 2009

Outing ke Bharat Plantation

Kali ni nak share gambar2 hasil outing Cik Abg K.Nor bersama teman2nya ke Bharat Plantation. Target dia org sebenarnya nak amik gambar sunrise kat Bharat Plantation tu. Kalau ikutkan asalnya dia org nak shoot sunrise masa kat Boh Plantation, lagi cantik pemandangan kat situ. Dah sebab masing2 turun lewat, bertolak dr apartment pun dah pukul 7pg, mana la ada sunrise lagi dah.. hehe







Selain nak dptkan suasana sunrise, Allah bagi bonus dpt shoot pelangi. Alhamdulillah..

6 comments:

  1. cantik2nye...lame tak g cameron...kali terakhir sejak belum kawin...sekarang dah anak 3!hish...

    ReplyDelete
  2. Salam Kak Nor.. bestnye tgk gambar2 kak Nor kt Cameron ni... rindu nak pegi sana... suke tempat nye yg tenang hijau tue.. sangat cantik kan... :)

    ReplyDelete
  3. cantiknya kakkkkkk!!!! rasa damai je tengok gambar gunung ganang tu!!!

    ReplyDelete
  4. Salam kak Nor,
    Kak Nor ikut skali masa tu? mesti penat nunggu orang PRO amik gambar. saya nunggu suami amik gambar kat tepi highway pun dah jenuh...huhu. Sib baik la, takder DSLR. kalu tak, mau sepanjang jalan amik gambar masa balik ikut kuantan aritu. Dahla,yg drive sorang...

    p/s: nengok gambar tuh, rasa cam nak ikut jer. penat pung takpe..

    ReplyDelete
  5. fiza >> tak per lain kali g angkut anak2 la pulak..

    pakkaramu >> jemput la masuk pakkaramu

    ijan >> betul.. cantik betul pemandangan menghijau ni.. nyaman jer mata dan hati :)

    ain >> eh akak ke yg cantik?? hehe betul2 damai dan tenang hatidan mata kan..

    nurindah >> masa ke bharat ni K.Nor dan anak2 tak ikut.. anak2 duk tidur sgt2 lagi masa dia org bergerak tu.. ooo hb nur minat gak menembak ya..

    ReplyDelete