f Secubit Garam: Muffin Coklat

N3 Terkini

Saturday, April 25, 2009

Muffin Coklat

Salam...

Hari ni dapur tutup ya.. tuan rumah g jalan2 ke KB. Nak hantar anakanda balik ke asrama dia. Kebetulan cik abg nak ke Peng. Chepa, nak collect barangan tempahan dia yg dah siap, so sekali harung la hantar Naim balik. Kebiasaannya dia balik dgn bas jer.. dah biasa g dan balik dgn bas. Kadang2 tu kalau tiket bas dah abis, dia naik kereta sewa. Tuan rumah pun amik kesempatan la, cuci2 mata dan poket.. hehe..


Tp smlm sempat gak la baking muffin coklat ni utk bawak bekal. Buat muffin ni mudah jer kan, K.Nor buat pun 2 adunan sekali gus.. itu pun anak dara sound nak bawak ke sekolah ahad ni.. rasa cam tak sempat jer..


Mana2 guest yg berkunjung tu, jemput la makan muffin tu, tp jgn sepah2kan rumah ya.. tuan rumah tak kose nak kemas2 balik dr jalan jauh.. letih woo... ^______^ jumpa lagi...

## sebenarnya n3 ni K.Nor dah setkan (schedule) utk keluar pukul 8pg td.. tp ntah silap kat mana, bila balik dari KB, dan check blog, tak keluar la pulak.. tak per laa ya...

2 comments:

  1. cun ler muffin tu...
    selamat pergi n kembali...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah... dah selamat tiba kat rumah, tepat pkl 9 mlm...

    ReplyDelete