f Secubit Garam: Kunjungan Hana@Ina pd 29 Mac 09

N3 Terkini

Monday, April 6, 2009

Kunjungan Hana@Ina pd 29 Mac 09

Salam semua.. hari ni nak post n3 bab kunjugan Ina sekeluarga ke rumah K.Nor bulan lepas (29 Mac). Biarlah dah lama berlalu pun tp sj nak share dgn semua sedikit foto masa Ina kat sini hari tu.

Ina dgn Daniel yg nakal

Daniel suka sungguh lepak atas riba Aisyah

Ceduk Ina, jgn tak ceduk.. pastu ngap banyak2 ya... hehe

K.Nor dan cik abg bawak dia org BF nasi dagang kat warung jer..
nasi dagang kat sini sedap tau..

Lepas tu g posing sat kat Masjid Terapung

Pastu g Kg. Bukit Tok Beng, cari keropok.. Keropok sini lg best dari yg Losong punya

Tu mak yung shopping keropok!

Dari situ K.Nor escort dia org ke Pasar Payang. Tp sebelum tu, hantar cik abg balik dulu, dia ada kerja nak kena settle.. Lepas dah shopping kat Pasar Payang, kita org pun berpisah la... Memang seronok hari tu, kalau ada rezeki dan dipanjangkan umur, kita jumpa lagi ya Ina. Dan maaflah kalau ada yg terkurang dalam layanan masa Ina dan famili dtg tempoh hari..

No comments:

Post a Comment