f Secubit Garam: Budu

N3 Terkini

Thursday, April 16, 2009

Budu

Anak2 makan ayam masak merah, tp utk K.Nor budu menjadi pilihan. Budu ni nak lg umph kena ada isi durian. K.Nor tak suka letak tempoyak yg dah diproses tu, sbb rasa dia masam. Lebih suka letak isi durian yg samada yg fresh atau yg diperisikan dan simpan dlm peti ais..



Makan budu kena ada partner dia, iaitu ikan panggang dan semestinya ulam2an. Tak best makan budu tanpa ulam.. Selain ulam2 spt yg dalam gambar tu, kangkung, kacang panjang, kacang botol, kobis, taugeh dan jantung pisang pun biasa K.Nor makan dgn budu.. mmg hantu ulam.. hehe..

No comments:

Post a Comment