f Secubit Garam: Mangga a.k.a mempelam...

N3 Terkini

Wednesday, April 22, 2009

Mangga a.k.a mempelam...

Naim balik td, seplastik mangga ni dia bawak balik.. kiriman dr ustaznya.. alhamdulillah.. rezeki2.. Syukran jazilan ya ustaz..


Kebetulan bukak MyR, K.Fida baru jer post resipi minuman berasaskan mangga.. tengok resipi, bahan2nya simple jer tp yg tak ada ais krim soda.. K.Nor pun calling2 ler cik abg, kebetulan dia duk minum2 dgn geng2 photo dia kat kedai makan, mintak dia belikan ais krim soda sebotol. Bila dia beli dan bawak masuk rumah, K.Nor pun jalankan ler projek Mango Spin ni... anak2 tak sabo2 nak meneguk tu... Enak, nyaman... bila minum... Jom minum...

No comments:

Post a Comment