f Secubit Garam: Smooooootiiiiiiiii...........

N3 Terkini

Sunday, April 19, 2009

Smooooootiiiiiiiii...........

Tengok kat rumah Yatie, dia tayang smoothie ni. Buka MyR pulak dia dah post smoothie tu kat situ.. K.Nor terus ke dapur, check semua bahan2 ada, apa lg, jalan jer la projek smoothie.. Tunggu yg dr Kemaman tak sampai2, kena la wat sendiri..


Nyaman sungguh minum Manggo Smoothie ni, di waktu musim panas2 gini. Tambah lg sekarang musim mangga, mudah la nak dptkan stok mangga ni.. Jom minum...

2 comments:

  1. kak nor....gambar2 yg akak amik menawan kalbu sunggguhhhhh laarrr....rase nak slurrppp jer smoothie tew...... nak cket.... eheh...

    ReplyDelete
  2. boleh... amik ler... cukup ke segelas hehe

    ReplyDelete