f Secubit Garam: Jus Tembikai Laici

N3 Terkini

Tuesday, June 8, 2010

Jus Tembikai Laici

Alahai... kesiannya ya.. Hidangkan kek cekelat tp tak sediakan air. Nah, dah siapkan Jus Tembikai Laici ni, sila la ya.. jgn segan2.. Sejuk jer anak tekak bila minum tambah lg dgn musim panas2 gini. K.Nor blendkan sekali tembikai dgn ais... fuhhh... nyaman.. Ina, akak guna laici fresh ya.. tak main ya yg dlm tin tu.. hehehe...


ermmm... kali ni nak ajak Ina@Hana lak minum sama2...
silakan... ^_______^

5 comments:

  1. mana cukup satu gelas! nk satu jug!! laici segor spoloh kilo!! muahahahaaa..

    ReplyDelete
  2. wallawei... segarnya dapat minum yang sejuk gitu..laici ada tapi tembikai pulak x de... kang ganti ngan nenas... apa jadi agaknya ya?

    ReplyDelete
  3. salam kak nor,
    segarnya minum jus tembikai... wah... terasa2 kat tekak..

    ReplyDelete
  4. salam nor..nampak cantik dan menyelerakan betul air tu..musim laici sekarang kan..dapatlah guna laici fresh..
    nor pernah buat buat tak air apple asam boi..akak dah cuba buat..tapi tak sedap pulak..minum kat kedai tu..sedap betul...

    ReplyDelete
  5. ina >> amboi.. 10kg tuh!! mau cirit kang!! :P

    k.rose >> kalau ganti dgn nenas jd la jus nenas berlaici :)

    nur >> salam nur, mmg segar dan nyaman tambah pulak guna laici fresh kan dan tembikai tu pulak mmg merah dan manis

    k.erna >> mmg pernah buat air apple asam boi tu, dan ada dlm n3 nor sebelum ni.. mmg best air tu kan.. nor pun suka :)

    ReplyDelete